見過職場同事情緒最失控時係點?

647 回覆
827 Like 16 Dislike
失控, 都係離不開, 大大力cup電話, 鬧完間廠之後勁大聲咁同阿姐狂屌間廠, 咩老母都出晒黎 (佢係女, office 同事有男有女)
都係同一人, 對住新請返黎既同事(男) 單單打打, 又係老母, 話佢跟野跟得唔好, 想迫走人, 我做細既唔關我事, 但眼見幾月內, 走左3個人, 無個人做多2個月

有間見過做到暈左, call 白車, 之後幾日就話佢唔做啦,
(佢個組個阿姐都係仆街)
地盤有人做錯野要汁手尾一開始屌老母慢慢屌到隻抽最尾拎架餐打到見哂紅
勁撚大力
開開下早會,2個同事口角,同事A被同事B屌老母,同事A話佢老母已經死左之後出拳打落同事B度,上司同事C立即走到中間調停,老闆好嬲即場話炒左同事A

果個會無我份但行個去經玻璃partition睇到
男嚟,着到去飲咁化晒妝喺條街樓梯跳舞
打爆Mon
咁快出boss
Joker?
係咁勁大力扑枱面啲野 全層都聽到 最後爆玻璃聲 跟住喊聲
係隔離有板隔住睇唔到過程,但feel到少少震動,聽到都恐怖勿相認
俾老闆屌完出黎扮蛇係地下劣到出塊去reception再zip zip聲
論如何換水失敗而不失霸氣
有個IT同事比老細笑成日一個人食飯。佢嬲到話會令到你消失。

老細當佢冇到講笑,最後老細有日突然係廁所掛左,佢嘴角微微向上笑,計劃通。
入廁所𠝹手
有冇上報?
大聲鬧人 飛滑鼠
聽過朋友講佢老細返工嬲到打爆左個窗跟住爆缸入院,係急症等緊個陣逐個打電話俾唔同同事屌鳩佢地。最後有個同事頂唔順,即場劈炮

八婆係要屌 唔屌唔化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞