iPhone MagSafe 尿袋討論(3)

1001 回覆
11 Like 16 Dislike
官方話吉5分鐘就夠 我吉夠10分鐘
中間無痴住電話
10分鐘後抆線痴電話睇已經係最新版本

個尿袋吉電腦係唔會有任何野彈出
一陣再試下

唔得就去Apple 攪
佢應該只㑹叫你等下
去Apple既技巧係要有禮貌地屌佢地老母
走去用佢哋啲機插咪得囉,唔使下下屌老母
唔講唔知更新,用電係用得快咗
更新咗真心原裝尿袋最正
講下up 左有咩特別
係咪快左好多
其實原裝一定最好 根本當佢以殼個款 長期貼住 唔洗理咁用 返到公司 屋企 無電就插線 一野雙充 夠飽佢
叉電快咗,返工當佢MagSafe板,咩角度都用得
我有兩粒 Pack, 一粒長黐 iPhone 仲未 up 到, 唔知關唔關部 iPhone 有 Beta Profile 事 check 唔到 update
New Firmware Review

https://youtu.be/2z1PD_Ax8mY
Iphone up要靠運氣 好撚戇鳩我癡撚住成個星期都未撚升
兩樣都有, 仲唔止一部, 但太耐用唔覺慢, 舊機冇 USB C port
信仰不足
正確嚟講2016已經轉咗type c
你真係未見過啲macbook 有幾耐用......, 文書工作十年八年真係濕濕碎
我部仲係2014
MacBook Air 2011 & MacBook Pro 2013
我主要做文書嘢 / Safari / 睇片呢啲濕鳩嘢, 唔覺慢, 呢啲又唔似 iPhone 咁有意向想買新機

如果係 PC 真係一早揼咗
以前冇乜對比唔覺, 而家拎返部 MacBook Air 2011 出嚟, 真係玩 Minecraft 咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞