iPhone MagSafe 尿袋討論(3)

1001 回覆
11 Like 16 Dislike
可以
最後幾耐先收到?the club好垃圾
同埋想問你地買呢個尿袋

係真係會帶出街用定當差電板?
The club 早兩個月都好快
佢自己倉嗰啲次次都可以今日買聽日送
最近一兩個月聲稱搬貨倉,所有野亂晒龍
啲野成個月先送到
佢仲送錯貨…send錯SMS畀我
然後有club人打嚟叫唔好拎貨
會再送畀你 吹帳
講緊已經訂咗一星期有多
見有YouTuber推緊呢個8000 MagSafe尿袋
話差緊唔熱 又細又輕
https://www.amazon.com/dp/B09L4PHDKL?tag=rjeytech01-20&geniuslink=true&th=1

https://youtu.be/OtUWLdpvDQo
得5w 仲慢過原厰梗係唔熱, 8000 黎講的確係又細又輕, 不過1.5cm 都唔係啲咩可以揸得舒服既size 黎
大陸牌子都買, 我不如買Anker 622
垃圾嚟當冇講過
Amazon 好多外國人繼續奶
8000 電量
70蚊。。。

美金不了。
香港momax 一萬$240hkd攪掂
Momax OEM淘寶嘢 改下package又賣貴幾舊
粒野如果真係155g 有8000電 的確係勁, 呢個size 無幾個做到, momax 係261g 10000
8000電未必真 可能有好多水份
8000電流流地
長沙製造喎唔流就奇
240hkd 10000mah 最多咪貴幾十 點貴幾舊
拎咗去apple更新, 4分鐘搞掂
https://tw.bezalel.co/products/wireless-charger-prelude-se-magsafe
終於可以ship香港, 有無巴打用緊可以分享吓?
OEM嘢嚟啫 有咩咁特別
差唔多size/spec/自帶座, 得anker同佢?
除咗Apple原廠, 有邊部唔係OEM出來
暫時無一隻差IPHONE出到15W
官方自己都係7.5W,佢10/15W應該係AN機先用到
戶外用廢撚到 有冇人知可唔可以退撚左佢…
利申 the club買
點解覺得廢我都考慮緊買唔買

Btw the club送貨好垃圾,送件貨都半個月都送唔到, blacklisted
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞