iPhone MagSafe 尿袋討論(3)

1001 回覆
11 Like 16 Dislike
呢個size 你買個無magsafe 既算啦, 平一半
出年都唔知派晒貨未
好似偽台...係支那

等撚到iphone14都未收貨

唔驚喎 到時會有magsafer 5.0
出年九月???
無magsafe個圈未必吸得穩
呢面係 MagSafe 嗰面? 個圈突起? 冇嘢吓話?
係一定唔實
突起好 on9 喎, 咪會 "up up" 吓?
廠家:明明iphone 個鏡頭都係咁on9 同人唔同命

點同? 用電話可以唔放落枱面, 呢粒濕鳩 MagSafer 可以用嗰陣唔擺落機背咩?
其他廠有啲突起得仲勁
不過人地多數圓型下面有多條長方型一齊突起
整咩要整咁耐火箭都整到
Dear Backers!!

現在為大家更新有關於MagSafer 2.0的最新消息:

我們在上星期收到MagSafer 2.0的準最終樣版 (pre-final sample)!! 而工廠將會在明天(9月9日)完成最終樣版的金屬鋁殼電鍍及鐳射雕刻工序!! 這一次的樣版將會調整THINKTHING logo的位置,以及確定MagSafer 2.0的大貨顏色、尺寸和工藝。

THINKTHING在這星期對MagSafer 2.0的準最終樣版進行了測試,測試結果顯示MagSafer 2.0的充電效能和充電溫度良好!! 現在只需靜候工廠的最終樣版!! 在下星期確認最終樣版後,便可以試產50個MagSafer 2.0啦!!

我們會繼續跟進MagSafer 2.0的生產情況,當有MagSafer 2.0的新消息,便會通過Indiegogo通知大家。感謝大家一直以來的等待及對THINKTHING的支持!!

有無人更新完os 個magsafe 80-91%唔識叉?
On9
原來仲未正式生產
仲係中環攞中秋節攤位
我更新完變左個magsafe pack一直唔識差電
部電話紅血個magsafe 仲係清血
屌,換完機換完粒電都係咁
舊電滿血都唔識充部機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞