iPhone MagSafe 尿袋討論(3)

1001 回覆
11 Like 16 Dislike
唔錯幾好吸得幾實 個stand幾實淨
叉倒兩次電 (14 pro) 但去到80 就叉得好慢
叉到兩次又幾好喎
同原裝比會唔會大舊好多?驚癡住個時隻手好難拎部電話
Charge到80慢係你iphone battery開左最佳化
太陽能電筒
長期痴住個magsafe (原裝/副廠都好) 會唔會好影響舊電個health
用緊,我部13mini套埋air jacket都穩陣,又唔會遮住鏡頭。叉到兩次滿,不過叉到80%就會慢,基本我叉到80%我就唔叉。
冇叉電動畫
喺旺電買,好似係$370
想問除咗apple尿袋, 有冇其他無線充可以插線出到15W?
原裝magsafe充電器條線冇得分開, 拎出街好易整爛
想知有冇人試過個尿袋短路?
我舊年7月買,用咗一個星期,個尿袋就開始喺冇插電冇叉緊電話既情況下自己發熱,直到啲電用曬先停
之後我攞咗去apple換咗個新既,點知用咗一個星期之後又係咁

唔知係我個插頭問題定係點,但我一直用嗰個插頭叉iPhone又冇事
想問會唔會叉到部機好熱
定係只係有少少暖?
想問下官方mag safe 尿袋係咪預你長期差住都無問題?
當無線充電板用都好
少暖,唔辣手
平時喺戶外用多都冇試過熱到唔叉。
1010 $579
想問會唔會好重?
會唔會搞到部機好厚好難握住?
屋企樓下無
去返工附近問下先
厚就一定厚過原裝magsafe,厚多接近4份1到。
我用13mini裝咗又唔會重到裝落褲袋會甩褲或者側埋一邊嘅程度,我覺得可以接受。不過如果你哋用pro機我就唔知效果喇。
舊電就中國製造,大家自己諗。我就信佢Belkin,信佢多過anker,Anker一樣有5000mah電薄啲平啲不過我覺得belkin同蘋果合作開,應該質素好啲啩。
同埋佢有埋個stand係幾方便,打直打橫放部電話都得。
有之前試過 又係開咗盒新電 之後就冇再發生過
門市用唔用到the club積分?
講多少少

粒電一路叉唔會顯示倒數燈,要平時冇叉緊嘅時候㩒先見到仲有幾多電淨;因為唔係蘋果授權,電話widget都睇唔到佢有幾多電淨。

同埋唔係一吸就識得叉,要㩒制先識得叉電。
頭先行腦場 上網見好多款尿袋 xpower 都有同款
係咪全部都貼牌
Xpower momax呢啲一定係
我知xpower momax 係
係唔知其他牌子同佢係咪都一樣
好似Anker 622 依款咁xpower 都有
Anker如果搵咗xpower 或者momax幫佢做電就會有咁嘅情況出現
唔知
唔係用呢個台
都幾粗糙下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞