iPhone MagSafe 尿袋討論(3)

1001 回覆
11 Like 16 Dislike

果陣揀ego1代只係貪佢夠細夠"試正"
粒電應該要叉滿電先會再升級
跟住插線連IPAD,個燈閃咗1,2下,跟住我等咗十幾分鐘金,舊電吸落部電話度都冇叉電,完全係冇反應,我唔敢再搞,因為台仔話試過死電,等咗大約半個鐘再蚊線,吸落部電話度叉得番電,更住版本就係最新了
請問Anker 622 叉緊係咪真係會好熱?
我都係一樣差住跌
真係而家先知成日以為用黎救命
我都比較緊 Anker 622 同上面講Belkin 新出個隻

YouTube d review 都普遍話 anker 622 差電時好熱

但係想個Belkin 有冇類似情況 Belkin 見佢d 日文廣告就聲稱有針對溫度

但係想聽下有冇ching 用左排既意見
咁再㩒制佢係咪會停止叉電?
行左幾間 都話淨比原價買
我買$579
好視乎你身處環境係咪太熱, 太熱就算用 "有線" 無線差都差唔起啦
我習慣粒 Pack 長期合體唔除, 今日冇咁熱, 我室外室內都有去, 你睇條 curve 靚到, iPhone 電量一路 keep 住 89-91% 上落, 直至粒 Pack 冇電

唔會
佢叉緊電話時候,on/off button會著燈,話你聽叉緊,其他細燈就喺你㩒多下on/off 先著,話你聽仲有幾多電淨。

但你唔駛叉電話,就咁拎走個電話咪得,做咩要㩒制
P.S. 粒 Pack 第一出我就用到而家, 真心覺得好用, 完全唔使喺街搵電差
好多人話廢, 我覺得夾唔夾人啦, 我就用得好爽
熱過插線嘅尿袋
但又唔會辣手
本身用開apple magsafe尿袋
貪得意買左個promini試下
睇吓最後會用返apple定繼續用promini
🔥🫁✈️
Belkin 5k其實方便啲,又有隻腳伸出黎可以企
Apple個隻你哋貪佢夠輕?
巴打吹捧左好耐
有圖為證, 我都話人人使用情況唔同, 要夾人
同夠穩定
仆街幾間都同我講淨係賣原價
但係belkin 5k叉住好撚熱
太熱好傷電
利申用緊想換apple果粒

姐係 anker 622 同 Beklin 5k
都係同樣問題

繼續2簡1
師兄就咁show呢張圖比門店睇嗎
聽日先開始有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞