【NS】《TRIANGLE STRATEGY》(三角戰略)(5) 元朗吉夫藥 For This

919 回覆
9 Like 3 Dislike
d 增緩會唔會停?
打左2波仲有
2分左一批人開門,一批人幫槍聖,都幾吃力
向前死衝啦
唔好諗住清後面
第一關點玩
第一關hard?
我係一周目HARD咋 (聽講二周目仲難 唔知咁work唔work)
王子個邊好似有個女弓手同兩隻雜卒
用機動性同高度差係樓梯附近引個女弓手注意 但又盡量唔好比佢射到
佢會行過嚟想打你 然後王子走返遠啲 個弓手又會想去返主角個邊
浪費佢回合數 清咗雜卒先
另一邊就正常一路補血一路慢推
優先主角用緩速劍減慢盜賊大叔個攻擊頻率
我依家四周目打左幾鋪過唔到決定玩sb demo
印象中呢關唔好向前衝 (橋頂對方弓手打唔到你嘅位置)
一開始門前好似得一兩隻雜兵會衝過嚟打你
專心打咗個一兩隻先 然後冇耐就到後方增援
就專心打後面 必要時用冰法招冰牆 等啲人冇咁快衝到埋身
挑釁同弓手橋後啲側啲嘅邊位背擊 黑暗箭優先
打完先慢慢向前推
增緩好似係都得兩波
槍聖特別高lv唔會太易死
你四周應該差唔多滿晒等
下面4個就落去橋下corner L字排開
總之一次打一個
咁你就補得切
唔夠就用藥唔好慳

上面王子最難搞
但本身之前已經幫佢裝咗不死羽飾
本身可以死一次
但基本係拖走佢啲人
有條YouTube 片係走啱位然後到老豆上黎個時撞佢落街,但我做唔到,唯有係上面拖住佢,拖到最入然後用絕技移自己走著草歸隊再清佢場
二周已經練晒滿等 但敵人數值真係太高可能要再裝多一兩個復活道具同埋睇下點卡位
王子係上面走埋一邊 拉到一打一
下面殺返上去救王子
幾時到三角戰略出返個無雙版火紋個雙幾唔錯,如果三角肯出應該打足幾個月都似
管家冇得單刀赴會
無雙唔知加唔加到TP制入去,火紋都加左武器耐久入去
佢仲有一招打刀既.....勉強都做到流浮山刀手
今日都買左但三角未玩完
我風花雪月本傳都只係過左2周就算,三角都係二周完就算,一係等聖誕冇野玩先玩返,又或者到50幾60歲退休再回味返
我睇左你講嗰條片 佢唔係玩野既話隻王子其實solo到老豆
我三週目全部都50lv
女主線最後一關
三個人慢到
用酒吧老闆娘踢佢地
升滿技能未
諗住不停陷阱彈走佢地
一路彈一路打
本來諗住用槍神做盾
但SILVER用晒冇得升武器等級
升左9成
我d 人唔死,但槍聖一個人沖去俾3個人圍
啲族人話就話走佬
但竟然自己衝上去
佢跟本自己開無雙
移咗佢去前面都要走返後面 cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞