【NS】《TRIANGLE STRATEGY》(三角戰略)(5) 元朗吉夫藥 For This

919 回覆
9 Like 3 Dislike
緩速應該有上限,試過第二劍緩速效果弱好多

各個職業有自己特色真係呢隻game最好玩o既地方
火紋可以轉職雖然可以救返成長值錯配o既角色,但同時令好多人只會選擇1、2種上位職,就因為咁之後就對火紋無乜興趣
火炎之紋章
另一個出名戰棋遊戲系列,對上一隻作品風花雪月係switch都好賣得
我反而無諗到可以咁打陣地
多數我係用各種異常狀態+釣魚引散敵人行動
見多數人覺得王女好用過黑妹,但我打法就要比較多走位,所以都係出黑妹比較多
有d關AI可能設計成你唔入多個敵人攻擊笵圍時,敵人就唔行動
到你入左攻擊笵圍後,就成班湧上黎,所以變成hit & run
我可能第1週已經玩hard,慣左"絕大部人唔可以食對方兩下"情況打,所以打法主要打遊擊多
王女=羅蘭細妹
黑妹=初期奶媽

所以第二話係我最難打o既場地,場細+對面有隻高攻高移動boss真係好難唔死過,最後只好作弊用時空大法過

船個關我都係用鷹弓飛上去亂射,但死剩女將軍佢企係梯下面唔郁我都呆左
最係加埋舞女玩捉衣因先唔使死人攪掂
女將軍真係好茅,高攻又唔食異常,仲要快到接近二回行動
時空大法雖然勁,但用得多好快會覺得悶,佢係可以令到你懷疑自己係咪玩緊hard
見你咁熱心開發角色玩法估計唔會玩到好耐
點解金錢攻擊係最屈 未有閒錢所以無升呢招出黎
炎擊魔法型多人攻擊+高攻+1回合魅了
其實都無一搬玩法,30個角色真係點砌都有方法過
係第一關例外
你真係用親都係冷門野
商人都係冷門
但係我要儲錢谷裝就出佢執錢
昇滿晒人打第七關易過好多
其實今時今日 風花雪月重買唔買得過?
玩緊第一週目第八章
想問下有幾多結局同有幾多章
竟然有人吹奏騎馬大媽

如果一關死左再復活
係咪唔計死亡?
包唔包用quietus嗰個復活?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞