[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(311) 急屎落腦場砌機睇#1#2

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
佢好似都係冇講係邊間鋪買
咁撚柒,點講呀師傅?問完人地唔講算。
賣撚哂啦
明天請早
cls,悠2air 100已經缺貨,好似今日先上架
乜箱都冇,s100又冇,h1m pro又冇 平多風扇matx機箱仲有咩
點睇買2百幾單風扇箱,加百幾蚊買風扇

On9左 個膠袋咪有鋪頭名
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,445

1 x ASRock B660M-HDV DDR4 Micro-ATX
價錢:$770

2 x GeIL ORION AMD Edition 8GB 3200MHz DDR4
價錢:$560

1 x Gigabyte NVMe SSD 256GB Gen3x4 M.2 2280
價錢:$310

1 x [消費券優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8GB GDDR6X LHR (可單買或砌機減100)
價錢:$6,099

1 x Antec VP Plus Series VP-700P Plus 700W
價錢:$520

1 x Abkoncore XTREME MX RGB Micro-ATX
價錢:$199

1 x Cooler Master i70c Mini CPU Cooler
價錢:$88

總計: $9,991
https://www.faroll.com/customize#MjAzMCw0MDgwLDQyNTEsNDMxNyw0MzE3LDQ0MzQsNDk2MSw0OTk4LDUyMjA
唔柒都柒左
黑店黎
唉 覺得黃金好黑暗 見facebook有廣告 又唔係買好多野 咪上左去囉⋯可能佢肯佢換呢(FF中)
昌發商業大廈?我聽日去 多謝師兄
百幾蚊嗰d
算啦 為左千幾蚊屌人老母 我當積下口德算
搵冠軍幫手拉
屌2野就OK
係咪貴箱反而多貨?
WCSL又黑又閪,玩過佢,報價改單唔同客講,型到仆街
想問下正都匯訊嗰d收唔收ApplePay GooglePay?
佢好撚惡架屌返你轉頭架黑店黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞