[全平台] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區(24)砌deck要檢測集氣抽新卡

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
我明你意思,但如果有雷鳥可以駁兩count,但就會令巨神鳥上手,講真崇光唔係6隻天使族起手都好難無限count上去,必要時扔弁天可能會虧牌
每日任務係咪改左?
已經留左9個但係無左之前個2個 50gem?
依家全部40gem 咁係咪唔使再好似之前咁等每日更生出 50先做?
月頭唔係it狗就龍輝 入3張鎖佢鹵味

想輕鬆清日任既話都係要留
打左一場唔灰天機嘅最佳例子,張灰可以用黎扣神弓800攻本身抗戰係手就800都唔扣俾佢

oh shit, 我啱啱得閒清曬 d 任務攞曬石
差個 3 normal summon, 唔知點搞
副副 deck 都無 normal 怪
只係通召 唔一定要normal怪
喺你打到我之前我就投降,夠唔夠我快先
我打過一場IT狗,佢一拎卡入手我就鎖鳥,佢最後都出到VFD

終於解到15000傷任
霸弧叛逆 白板的雙穹
it狗搵卡入手得2張
鎖鳥只係令佢無咁賺同易做
今個月d任最多卡到幾多個 好多dd唔想玩住
3日1清
卡任應該淨係卡攻宣同15000就ok,其他打個4-5場點都解到掛
俾盡tier2
啱啱用花札衛對面用G之後迫對面抽35張抽到爆deck死
想share片去youtube
屌你佬次次玩閃刀姬對面黃金國都有敕命係想點
用旋風拆又有神宣,仲要兩張
我想打牌啊
有咩手坑好對付it9
無效類
vfd發效時psy,一滴
g
thx ching
岩岩上左T1玩fun deck靈擺odd-eye dragon
對面黃金國一起手就王宮加技剝
不過佢一路打唔入我班7星龍肉盾,一路自扣到得返700血,睇到我好痛快
睇你用乜唧
我啱啱玩ll鐵,有人馬、天璣、藍雀、ll呼喚
開天璣呃唔到佢張灰,係要灰我人馬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞