[全平台] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區(24)砌deck要檢測集氣抽新卡

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
打keyword同上台大果d網睇啦 下下都伸手
開左未來視都要問邊組好D
如果問非主流 魂向 FUN主題向 你咁屌返轉頭都可以有人接受
問T1 DECK
個問題就係,邊個人可以答到你邊個build最好?
試左先啦
粉既野 抽下咪有囉
利申 連 3效分3灰3g 都未齊既 0課玩家
之後3個月有排你儲
未棄驚嘅話
MD 精操俾人 ban 左嘅 UR 黎?
無ban
只係ur姐
NR 杯 ban 左
係 ranking 果度玩 NTR 系 deck 應該會俾人打番落去
我係 NR 杯先敢玩 睇黎砌副六花玩下唔錯
咁所以咪要試 你求其抄副用下先再講啦
我話我個版本勁,你用落都可能覺得卡手架,who knows
抄一抄,用一用,改一改,自己嚟啦
唔知落卡比例點落,睇多幾副再抄咪知邊啲一定要落3邊啲唔洗,都唔係咁難嘅

再唔係你唔啱自己手勢/運氣/覺得要針對個環境邊啲deck咪再自己再調,邊有最勁呢家野

個個人用同一副都可能個個都有啲小改動啦
可能落3指可能落4指又可能5指帶滿,抽到就勁架啦,我落3但我次次都抽到,然後我同你講3指夠,你落3然後次次都抽唔到,咁你話3指夠唔夠? 自己諗下啦
硬幣差二千就二萬,傷害仲差一萬
konami一早計掂條數
抄deck通常我會google 「xxx 優勝」,實無死
跟住走晒啲無謂既ur,反正md一場過神draw到就贏
打比賽同打RANK唔一樣 你玩得耐都會改幾張配合自己打法
bot出牌速度好穩定,睇得多九成半估到
淨係手牌可能好單純係運氣,不過而家bot遠多過人手玩dd炸嘅玩家
砌副閃刀咪捉到人囉

利申:靠害
所以效果係乜
想問下嚟緊新card packs其實係咪都唔大機會撼動到個meta?
頭先見到副DD炸彈拖成4分鐘佢先走場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞