[全平台] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區(24)砌deck要檢測集氣抽新卡

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
依家有龍輝,電腦界,龍link,安迪同幻影騎士玩緊,諗緊砌Hero定等新咭
最後抄左對手副燒血deck 解10萬傷害
仆你個街konami 唔好再加任務
我自問就手殘腦殘 打下黃金/真龍就算
玩緊調皮,一卡展開好啱手形,唔會過份壓制對手,打到有來有往有交流
最緊要啲卡要夠型
me2
之前直情停左1個禮拜
每日3場
完季前3日先上到白金1
話說其實我覺得K社 不如出啲奇怪規則嘅活動
簡單嘅例如改成5星或以下可以通召之類 一回合兩通召之類
應該會有啲幾好玩嘅deck
每日玩唔知有咩目標,依定玩緊FTK叫做自娛一下,但同對手零交流
紅蓮新星龍
遊戲王不嬲佛系game , 係dl 搞到咁chur 鐘意就打兩舖 無興致咪收埋先等一排再玩
應該收曬order隻game嘅出卡進度要落後實卡1年
3個月update一次實卡就話正常速度,但免費pc/app game就真係好慢
而且派石速度算係好快,2個半月砌左4-5副,之後3個月新卡唔吸引,唔特登搵d fun deck砌下d石應該過剩得好緊要
之後如果出新卡用現有嘅卡玩咩好
有一套LL鐵 同 十二獸主任
但係實卡一個月至少有一樣新product ,renew又好新卡set都好

宜家就咁擺個selection pack係度三個月
聽人講會出火碼
我閪手用左萬幾石先砌到
實卡好似好多種卡包,出完白銀城神碑準備又出110x。
好正 一下反咗對面10000攻
年年個套路都差唔多,係睇下K社會出咩舊系列強化

Nr盃玩時機神死全家
本身卡game 目標係自己愈玩愈好
但係md 競技程度實在太低成日出左一兩張卡對手就投降
湯母,母湯
唔搞外掛出乜都無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞