[全平台] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區(24)砌deck要檢測集氣抽新卡

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
9張陷阱, 3張惡魔, 其餘都係魔法卡濾牌果款
轉去英文語言就會多左個公告,click入去之後轉返日文就得
分身都達成咗50次戰鬥破壞
可以安心決鬥
頭先NR有條友成deck都係0攻怪俾我解戰破
有冇人討論下自己獲得咗乜嘢Secret Missions嘅Titles?

我暫時有Demon (FTK 5次)、Showoff(用裝備卡100次)、Unfathomable(唔靠通召贏決鬥)
仲有個單次戰鬥傷害8000點 * 20次解緊(Strong Arm)
解緊國崩,要抽乾對手廿次
Sealed one, tactician
用咗13張ex諗住等dd幫我解任
10場都無1個 bam曬?
好似刷石賣帳bot嘅DD炸彈幾易認
正常DD炸彈係唔洗落extra
但係刷石賣帳嗰啲全部塞滿UR/SR同鑽 就好似卡鋪個櫃咁Show晒出嚟
雖然我有時都會曬下啲鑽Extra 但係未去到咁誇張
岩岩打五場中三場DD,白金一都有。
話唔定就係啲賣帳狗認AC既技巧,賣帳個陣貼圖比買家講有咩閃。

我覺得2000以內都有可能
dd炸要用 自己extra 架wo 點唔洗落extra 呀?
DD炸彈 deck 真係弱撚智,100%擲銀game
MD唔搞下佢真係等執柒
我係想話extra隨便落至啱
但係佢地好似落到6 7張鑽閃 又一堆唔同deck嘅key卡/天庭號之類唧泛用UR 好似想sell野咁
不過都話唔定嘅 可以真係想又有咁多卡可以曬命
如果真係bot 洗到鑽中到鑽面 會晒命有幾奇
d陸狗最撚鍾意晒架啦 小農基因
咁你都可以有手坑既下話
人地dd要中 要中3張卡 加先手 你有手坑就一張夠頂啦wo 一係 真龍囉 (我玩緊)
落13張額外已經唔怕DD炸彈,但dd炸彈揚左咁多日konami都唔搞佢真係好有問題。
灰流泡影應該唔夠擋
係驚封鎖鳥
灰一張dd炸 你扣少4500 應該set返 牌就夠做啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞