[全平台] Yu-Gi-Oh! 遊戲王Master Duel 正式討論區(24)砌deck要檢測集氣抽新卡

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
人地係指定3樣WO
即係我要連碼+水機+神弓
同埋有人想買齊卡既號一開波就玩 反正開BOT掛夠1萬又去抽
試過打一場好耐嘅 有25
唔知關唔關事
我都見過有25

但50真係未見過
靠人report
不過上次出禁卡/成副deck得6張嗰d平息得咁快應該都叫有做嘢掛
其實唔洗捉 正常人一樣都唔知打唔打到200鑽
佢一刀砍死每日上限200 掛黎哂電費就無人掛
新手lm
從來冇留意過對戰獎勵有咩
唔關事 隨機出
試過一次50 幾次30
咁除咗石又真係冇咩用嘅
啱啱合張SR出咗銀碎
對唔住支那仔,我13張ex你炸唔死我
岩岩輝壞打教召,栗子+ 料理人打橫擺係咁過turn

最後Turn 5x 對面抽爆左
你鍾意啦咁希望隻GAME捱得耐
呢幾日都玩緊DD炸彈解日任, 懷疑比人report左唔少
限左1日3次 未必REPORT到你既 我一個鍾都打左唔知幾多個
邊隻DD炸先
最初嗰隻燒血應該冇人report你
掛機抽齊UR既話唔知個AC值幾錢呢
想問下之前原本申請咗個ac,手機 電腦都link咗Konami ac,之後手機del咗再玩過,同樣link同一個Konami ac,但電腦係咁data transfer都係show返舊嗰個,明明手機 電腦都係同一個Konami ac,可以點整
大佬你段野亂到唔知講緊咩
data transfer唔到得一種情況
就係你申請時冇完全做曬啲步驟
隻GAME唔係跟konami ac
隻GAME係跟第一次開GAME個ACC
你要電腦同手機同一個ACC 就要係是但一樣開始玩 再LINK K社ACC
跟手係另一樣裝置上面 係未開ACC之前已經要LINK
唔係既話一進入開ACC就會鎖定

K社ACC只係多一個保障俾你搵返個ACC 但唔係用黎俾你轉ACC用
K社不嬲做野慢
你上佢個網 其實MD仲請緊人
最簡單就一刀砍死 限制每日開箱最多100-200石 一天光哂
上到白金一封下牌等佢K社做完野先再打rank算了
打10場起碼5場都係BOT一見我EX 13張就投on9
啱醒起之前個外掛係可以任整鑽卡, 自選3張唔知係咪就係咁整出黎買左就睇路啦
垃圾bug 黎, 之前公告都係咁迫死強迫症
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞