UK 電話sim 卡攻略

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
lyca係唔係好差?
hotukdeal好多負評
EE 總體比較好, 但始終唔係所有地方都係
解決了
要打上台叫佢出PAC CODE 俾你
可能因為我張asda mobile card 係prepaid card 關係
要打上台對返資料先可以轉走
英國都唔興係室內整發射站

所以可以係大商場入面乜signal都無
打電話去真係得
唔該巴打
想問去歐洲旅行Lebara 係唔係可以用返個Plan既數據漫遊?
嚟緊會去日本工作
呢度有無日本上網卡賣?
你去到日本, 攞到在留卡, 跟住睇呢個揀
https://kakuyasu-sim.jp/speed-ranking
識玩一定用Rakuten
歐洲香港都roam到
餐廳都無對於港豬既我真係好難頂
維珍好搞笑,我嗰頭全部都無,而隔離鎮都係得近車站既兩條街有,唔明佢地舖網係咩玩法
但佢都算係咁 我其實簽左兩年約但用左半年就搬
只要有新地址證明佢直接cancel 左我張約唔駛罰任何錢
當香港用開500-1000m 寬頻,雖然英國絕對唔係慢,平plan 起麻都有40-45m左右,但即使貴plan 只要唔係新既fttx,當係行到70m 都好,都只係香港既1/7,40g 遊戲香港可能去steam 下載沖個涼返嚟已經玩得,哩邊要掛機個半鐘真係嘔血,習慣咗快就唔倒得返轉
唔好話隔離鎮 我隔離屋有我都可以無
果陣簽兩年諗住佢都大公司coverage 應該多
同埋佢話可以免費轉一次地址
點知真係無 好彩佢可以void左張約
可以呀 啱啱去完巴黎都係咁用
電話都打到
Order咗,知唔知大概幾時寄嚟?
有email話你知個tracking去到邊
無諗過寄張電話卡都有得追蹤
同樣係Vodafone網絡, 反而上主台月費plan同佢親生仔Voxi都冇得Free EU roaming, 係Lebara同Lyca Mobile呢啲MVNO有
畀咗錢,完全無收到email
Lebara 同埋 Lyca有無被鎖速?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞