UK 電話sim 卡攻略

1001 回覆
209 Like 11 Dislike
咁Global sim又真係抵玩嘅
club sim 去到英國只能收SMS,初期應該仲要有啲香港電話要處理,Global Sim 應該無eSim 版本
都ok 之前用佢
其實都係,我平時都唔多電話收,我都打算出 SKYPE 用另一個香港電話號碼,熟人就俾另一個 NUMBER 聯絡算,主要係就啲年紀大 WHATSAPP 唔太得既人。
請問上eBay 買number 估程序係點?

比左錢之後作比咩野我?
睇啱number, 你係香港的話, 咪shipping address 寫寄去香港. 不過, 你買之前, 你要先問佢, 個number 仲有幾耐會expired. 你要係expired 前黎到uk 開通個number.
作幾蚊後面有個加2x磅係咩意思?
姐我得到左sim就可以拎number上台?
有無例子既URL 黎睇下? 你唔好俾你exactly 你買個個俾我睇, 你搵個類似既我睇.

勁貴郵費
我個陣係叫佢寄去我UK 頭一個月住既地方
郵費幾多同大概幾耐到呀 thanks
個陣係免費送包郵. 幾日內到.

可唔可以share 埋你同邊個sales 買 同睇唔睇到而加仲係唔個包郵

驚中伏 麻煩晒
Thanks
我分別同三個seller買過number
無伏 放心
https://www.hotukdeals.com/deals/lebara-5gb-data-unlimited-min-text-100-international-minutes-eu-roaming-ps199-for-first-5-months-30-day-contract-at-lebara-3956074

Lebara 5GB data, Unlimited min / text , 100 international minutes / EU roaming - £1.99 for first 5 months, 30 day contract @ Lebara

頭5個月£1.99 包5GB data, 5個月之後每個月£5.99

有冇人近排online join Vodafone ?
入哂資料都order就出呢個box 有冇人知點解
諗住join 24個月5g unlimited
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞