儲值卡/上台資訊區 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
請問近期有冇巴絲去過食蕉mnp 3萬呀
儲值卡係咪都係拎大卡去就得
因為想幫屋企人去搞
但唔知依家行咗實名洗唔洗要本人拎埋身份證去搞

唔洗
3萬依家係app mnp都得
食蕉度mnp就有2gb data送
遲下轉過去3萬先,$65 可以玩一年,真係抵
用左3萬半年左右
點解好似仲慢過普通4G上台plan
係咪正常?
儲值卡慢過上台好正常
咩價錢咩貨色
去手機直銷XX,想買3萬轉台卡,點知推介HK Mobile,有無伏?

商場地鐵站內咪42mbps
普通係街就一般啦,室內就跌到個位數咁唔穩定

除非單卡機冇得揀,雙卡機就3萬打電話+激上網
唔該哂巴打
我家人岩岩由上台到期又甘岩收到club sim salsa sell平好多78蚊,20GB 4G plan,簽2年,但佢話轉完club sim之後再測速只有19M至21M,係咪唔喺而家新plan甘最高限制42M?,佢限21M速度?家人話唔係好明白
club sim 有2 種速度。

1種42Mbps; 另1種無講咩速度(高速)。

不過睇價錢你果隻應該係42Mbps
佢係csl sell果種club sim月費plan
又唔同club sim app入面賣緊果d 42mbps plan
好好地搞到咁複雜
果隻應該係42Mbps 架喇
未聽過Club sim 有出21Mbps plan
唔係
好似係21mbps k型plan黎
Club sim有兩種
一種係自己買卡上既無合約club sim
有42mbps同無限速兩種
一種係csl賣既自由約club sim
有21同42mbps兩種
根本就亂到傻
仲貴過冇合約個種
佢呢種有遺言信箱
算係csl整出黎既變種plan
我google過club sim在2年前係有出過20GB,最高限21M速度,用完之後再限128kb速度,而家人前幾日去屯門市廣場日本超市室內測速只有7M速度,室外好多次測速都係keep住測速成日21M-23M速度,家中就測速有19.9M
哇屌,咁亂
sorry 巴打,原來仲有21Mbps plan
csl d野亂開
唔係第一日
佢地sales 自己內部仲多d傻閪plan
不過冇市場所以冇人拎出黎賣咁解
但見過7仔便利店一樣有club sim卡 20GB仲平好多,同埋有最高限制42M速度
用緊鴨聊佳月尾過期,點樣可以續期
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞