儲值卡/上台資訊區 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
用緊3hk萬能卡打機有啲慢, 有冇4.5g sim推介?
4G 激
請教下 3萬能mnp 90蚊 一開頭未用增值卷入面有幾多通話分鐘同數據?
1000分鐘0數據半年有效期
請教下
3萬能卡個號碼想轉sosim,有咩最平方法過到冷河?
lucky sim?
club?
係咪$58果個plan?
唔好意思, 望完第一頁都唔肯定係邊隻
ValueGB
8gb plan 而家仲有冇 +20 送
search過都係2021年嘅post
sosim 最方便囉
有冇巴打用過MORE mobile
好唔好用?速度快唔快?
有,好過lucky, 速度中等
開頭得10蚊係入面冇data冇分鐘有180日,但佢應該有張(80+30/100+10)蚊增值卡開卡果陣包埋,入完即日計延長一年,送1000分鐘,一樣係冇data

所以唔打電話單係keep number 可以唔入劵住($10夠聽少少電話,收費詳情可以上返官網睇),咁會多半年用,唔係就入劵開plan 有1000分鐘送,另外要data分鐘就自己買plan/另外買年卡

上clubsim
下3上台全速🥱

慳返百幾蚊
唔該晒巴打!
所以keep號碼只係收sms計 我可以靠一開頭10蚊 先頂180日,之後用佢張增值卷玩多360日=540日

check咗本地通話大約$0.05-$0.12/分鐘 咁應該夠打個零鐘電話 夠做
458是增值所需費用,新卡會平好多

Btw旋轉網會令你眼界大開
用緊3DIY 黎緊想用Club Sim($58 plan)過冷河到 SoSIM
但上官網搵唔到下面段野 要直接禁1樓條link先有 佢改左條款?
14.5. 如你在任何服務組合到期後的365日內並未有重新申請任何服務組合,該Club SIM卡及本服務將會永久停止使用及有關之流動電話號碼將會分配予其他客戶而不會另行通知或作任何補償。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞