儲值卡/上台資訊區 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
公司還公司
私人機都兩張卡
一張for親人/熟人
一張for同事/無咁熟/其他野
寫住not a business有咩問題
你意思係在caption 度打 "Not a Business" ?
Settings個business tools入面有得俾你set
Set 完開個對話框出黎,icon 下面一樣會show Business
請問大家 sosim 有個plan 係$65/365日只有通話分鐘, 用呢個plan 可唔可以用黎養no.? 定都要配合埋佢嘅data plan 一齊用?
咁係兩個嘅app嚟
呢個都未搞清就追下post 先啦,張卡到期日都開plan 到期日係分開架
之前可以揀Not a business, 依家呢個選項唔見咗
thx 巴打 ~
唔該哂巴打,睇返清楚應該唔得,最多都係用佢 48蚊 180日個data +通話 plan 養,我考慮係如果唔喺hk 嘅話有個apps 增值會方便d , 多謝你地
係喎,咁sosim 外國係咪收唔到sms?
感謝巴打回覆
用緊3, 黎緊6月尾就完plan, 想轉sosim玩下, 想請問而家最抵係咪都係用$1頭1個月自由鳥過冷河, 之後再轉去sosim
學生plan先有$1頭一個月
thx 巴打, 我仲以為下面呢個可以一個月走人, 睇真d 好似唔得
呢個好似無左
但如果你喺官網睇到有你可以照試下問CS
想養個大陸number黎開銀行戶口同we柒之類。
想問下最平係咪澳門中國電信張一卡兩灣大灣區預付卡?儲值額無限期,每6個月用app增值少少就可以續?

係咪只要去澳門實名左之後,係香港都可以收到大陸SMS?
增值一年已經要$200, 然後迫你買plan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞