儲值卡/上台資訊區 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
同問
club sim / 3 都可以mnp?
你用緊咩台, 想 MNP 去邊
3萬 $65 一年無限 VOLTE 分鐘啱用
用黎做mnp 又幾抵
多謝老細 😂😂

66GB的確已不再推出,我都賣清了
110GB我同市面應該仲有舊貨,可能賣多一至兩個月
你想自己上 club sim 網直接 apply MNP, 定係去 7-11 買張club sim 再搞 MNP?
好奇想了解多少少VoLTE, 如果雙卡,一張淨係用黎打電話(電話卡1),另一張用黎上網(電話卡2)

咁如果有人打黎,電話卡1 接聽,咁其實係咪已經上唔到網? 因為電話卡1冇上網plan, 所以開唔到VoLTE.

只有電話卡1 完結左通話,先可以用電話卡2 上返網?
我未攪,sun mobile 仲有台費去到七月
爬左文一段時間,正常用量都係行雙卡,通話3萬+是但data sim
可以試下而家 download 左個 club sim app
然後 login,應該有個位可以揀 MNP 去全新 club sim,望下佢需時幾多日啦
收到,thx 巴打
如果現階段黎講 要esim 得話 係唔係 club sim最抵?
上次用50+5券增值,延長咗365日,唔知係咪改咗
巴打賣開卡?
而家市道點?
官網有寫
要延$50券一樣365日
去直銷mnp就$10白卡+$80券最低消費
想再平就只能自己搞mnp買$50券
依家轉台仲有冇nowe送
我地做online同避開鴨記玩泥漿摔角嘅,so far還可以
係喎官網都寫返365日
習慣咗以前用3萬單卡,個data plan就365日,增值延長得360日好撚尻
平放3 DIY data
TG: https://t.me/ninenineseven
Diy share 嘅data得30日有效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞