儲值卡/上台資訊區 (27)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
剛剛搵到了
諗住一個號養,一個號行數據,佢話個人最多三個號,咁樣組合咪。。六個號囉?
係,但冇必要,因為價錢差好遠,建議用完即棄買過張新,鍾意個no. 咪mnp去3萬養號咯

平均60~100mbps,也有過200mbps,個人用落最滿意激
你組織下你想講乜先
邊個「佢」fake你

個人用戶:每人可向每間電訊商登記不多於10張電話儲值卡
即係我一買張卡係1xx-2xx
用晒80gb就俾458去充值?

另外想問
1. 如果我一年用唔晒80gb 都係照俾458去充值返就得?
2. 呢張網速係咪算快架喇

唔清楚,但冇必要,因為價錢差好遠,建議用完即棄買過張新,鍾意個no. 咪mnp去3萬養號咯

平均60~100mbps,也有過200mbps,個人用落最滿意激
舊卡係儲值卡要帶埋張大卡去
3呢排慢左好多
Sosim我屋企以前都有10-20Mbps
呢排3-5Mbps…
想問而家用緊3
3 --> CLUB SIM 過冷河--> SOSIM咁WORK唔WORK
So sim近期都有30mbps 。
Work
本身都諗住咁
但見到3呢排啲表現都係留級蟾用多一排睇定啲
仆街
唔為意3萬能卡到咗期,原來冇得再好似以前咁打手機code去買plan

用佢個死人垃圾app又要叫我增值先,但我其實入面都夠錢可以買住個12GBplan,因為都就走

可以點搞
平平地買張增值券先啦
就算你夠錢開plan,張卡一樣係過期用唔到
「3 萬能卡

兩個月, 42Mb/80GB(Fup 128Kb)+古惑仔時段(2300-0700任用7.2Mb)
平均每個月洗費: $30」

請問呢張卡,點樣先做到平均每月洗費 $30?
去鴨寮街買就做到
張萬能卡仲有一星期轉走去自由鳥過冷河
但啱啱發現張卡得番幾毫子
有冇方法只係增值$10/$20?定一定要買張$50券?
就係驚自己無記性
搞到無左個電話號碼
點解唔用google calendar?

咁方便
穩穩陣陣唔使煩
支付寶幫到你
即係如果 MNP 或者想長期使用,其實做唔到呢個價? 我見旋轉$100增值券起碼賣 $80 左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞