韓國真係好撚屈機既國家

528 回覆
1672 Like 564 Dislike
八村係有能力做starter,係衰在受傷然後同位嘅kuzma 爆發保住starter,佢如果肯轉位應該係另一個故事
佢地驚人出驚過驚人入

北韓無錢無資源
同中俄又無仇無怨
中俄入侵百害而無一利
繼續攞嚟做美國陣營buffer仲好
但去唔到準全明星水準
個模板似Harrison Barnes果類
前排係咪傷左?
你都on撚9咁撚近 炸撚埋自己呀?
打機仲有faker
原來係死波台狗
李相赫咪faker囉 叻唔切
你研究下東北工程係咩黎
強國有得搶都想搶埋朝鮮半島啦
連人地歷史都當自己一部分
理論上睇,中俄朝近代史冇咩恩怨
但兩個都係極權軍事大國
而金仔外國留過學又聽老豆遺言
根本唔會信中俄
唔守佢地,一陣滅國,幾十年後香港教科書,中國歷史多左高麗朝都有份
垃圾國家出名人造人,食物又劣醬油蟹,人又無公德心周地垃圾
烏克蘭出名係大平原,基輔離白俄邊境唔夠100km,俄軍以重火力同機械化出名

克拉科夫俾俄軍包圍亂炸左咁多日,仍然有力防守

俄羅斯係最大產油國,有空優,有遠強於北韓既工業力量,人口,經濟,但係打左幾個星期,19萬兵就補給有問題

北韓長期無油,無糧,無彈,缺乏機械化部隊,用咩黎保護佢d大炮?用步兵衝鋒過38線?美國同韓國既地氈式轟炸同無人機攻擊,北韓點擋?

如果南韓同美國咁既優勢plan左幾十年,首爾都淪陷/被圍,班軍頭自己resign返去耕田啦
一開季個時話咩心理有問題抖左勁耐, 1月先開始打返
呢個真 以前比中國認親認戚 又比日本打 又內戰同北韓打
首爾離邊境40公里,榴彈炮射程範圍內
呢個po睇到唔少盲反撚井底蛙 不過好彩仲有好多人係正常,淨係講呢十年嘅文化輸出真係無一個國家跑贏韓國
咪又係成堆財閥把持
春袋天生位於敵人炮火口

傻撚左 高錕/陳易希 ???
搵個弱智仔靠呃政府funding 垃圾同高錕擺埋一齊
雖然好反獨裁,但韓國冇朴正𤋮獨裁嗰段period唔會有今日
新加坡都似係同樣情況
韓國幾屈機都好,你問十個外國人日本勁d定係韓國勁d,九個都會答你日本個人覺得韓國係活係日本影子底下,屈極都係唔夠日本勁
咁大是大非果陣你咪慢慢民族主義囉
你咁優越一係你就鎖國唔好同其他國家合作/工作/唔好比人去你國家旅遊
如果唔係你又要下下將民族主義帶落公事上面托咩又或者用排外既態度對遊客
咁只會另人覺得好冇禮貌而已
只不過係又要做雞又要貞節牌坊
Sony tv都係用lg oled面板
樓主當香港無料到
軍隊有三萬隻
法例有郭安發
立法有禮義廉
股市有大堆中資股
仲有沉默嘅大多數
最緊要係咩,偉大嘅市長林奠呀嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞