Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
家用緊用咗成年 電視睇戲 電腦打機好正
有降噪真係差好遠 帶返啲所謂千幾蚊gaming headset啲聲垃圾到爆又虛
1手xm3都唔洗1k
Where ?
唉屌以為講緊wf,不過hxm3都差唔多四年前嘅產物,仲要二手 梗係寧願比多少少錢around 2k買一手xm4
soundcore 有Q35 有ldac,淘寶買都係幾舊,不過我都係入左sony,因為自己換電換罩好容易
等唔等xm5好,啲人話8月出
但宜家xm4 $1.9k都幾吸引,就算xm5出咗都要隔好耐先會降到呢個價
仲airpod?
airpods max 正d wor
巴打我個airpods max用咗唔夠兩個禮拜,而家懷疑其中一邊光學感應器壞咗 因為佢detect 唔到我右耳搞到開唔到降噪/通透

已經試過好多次reconnect/factory setting都唔得

已經準備好要畀幾百蚊整 我真係屌你老母咩apple
買care 得唔得
屌我都係呢兩日有類似既事,戴個下唔識自己連線
要㩒實重設先用到,打算如果仲係咁就去天才吧搵人幫手

上網查又查唔到類似既事,真心on99
我將個耳罩拆咗落嚟再裝番上去又突然正常番

睇review嗰陣冇留意到呢啲問題,到今日搵原因先發現原來國外都幾常見
佢無反應個陣我都試過除底舊罩用手指㩒住感應器個位,佢就show到動畫,但戴上頭又無反應

不過上面呢樣淨係試過一次,呢兩日最大問題都係連唔到線
要插電再reboot
見外國啲comments話,喺個罩拎出嚟嘅時候,放喺度15-20秒再戴佢就會正常連接到

感覺上Airpods Max似係Apple嘅實驗產品好多地方都未成熟

個濕鳩bra就唔使講啦,其次就係插線都聽唔到無損音質,唔明點解唔加個3.5mm,佢以前嘅beats產品都有3.5,我而家另外買咗條lighting to 3.5mm要$279

ecosystem 同音質我覺得係正嘅,但原價買入真係唔使考慮個價錢夠買兩隻xm4

總括而言我都冇後悔買嘅人就係咁犯賤

除非9月突然出airpods max 2
我都諗住等燒肺券買
如果9月出新真係喊出嚟
Xm4用唔用到嚟打機
想連pc打機用 個咪會唔會好廢 同delay大唔大
依家一戴又黎料,咁我一陣試下個方法,唔該巴打先
個人體感用落真係無乜野想彈,本身買都係貪自己用iOS方便,希望佢更新執下呢濕星野,先用一陣就出呢件意外真係好蠢

最後同你地諗法一樣,係驚佢無啦啦出2尤其係大改
到時就真係柒到出水,事因呢幾日睇price,街鋪個價都回落緊,平過衛訊幾舊
Y唔買xbox 果個耳機?
印象中得,一係用返條3.5
但你係預多用定純打機先,依家啲驚明耳機好似唔使太貴都有唔錯使用感我就無玩pc 無耐,係網上睇到
應該Q4先出2,順便支援Lossless同LE Audio
airpods max支移3599係咪門市都有?定要上網買?
聽日可以買啦!!!!!!!!!!!
買sony wh1000xm4定surface headphone 2好呢?
做咩負評我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞