Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
我個時係因為price網做3周年活動價,而家就唔清楚了
原來係咁!咁巴打係咪都照會有返Apple保養?
有6個月apple care,我唔知咁樣正唔正常,但我又無得加錢買extend
Sorry; 打錯,係3月買,個care去到6月,入面寫住apple limited care, 送6個月apple music
咁都幾好咁喎!搞到想入手!巴打整體嚟講都覺幾好?
用左幾個月覺得都滿意,特別睇戲個時,前排戴住上netflix睇top gun 1, 個埋引擎聲轟埋黎勁爽
Ohhhhhhhhh
勁正嘅體驗
頂 諗緊去唔去衛訊買
見個咩price 網有地方再平啲嘅 但係係旺角 好似伏伏地
點算好
上面都有幾個師兄姐衛訊買,好似穩陣d.
Thanks
會睇環迴立體聲電影一定係 max , xm4 sony 自家果個立體聲技術完全比唔上 spatial audio

只要音訊係 5.1 就自動出到 spatial audio , 唔理佢netflix 定 hbo 定 apple tv , 依家 M1 mac 同 apple tv 都 supoort 左, 所以如果睇戲計一定 max

當然如果你唔係用apple 野連 airpod max, 就用 xm4 好好多
Max而家周圍都斷貨,外國Apple買平過香港買左 第二代24年先出
仲未等到
仲未有
當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞