Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
隻隻藍芽耳機都一定有架喎
介意咪用線囉
Air pod 咪冇
到有得上飛機嗰陣都出到wh-1000xm6
你google一大堆都有斷藍芽啦
咁你咪買airpod 你都簡左啦
我有AirPod , Bose , b&o , B&W
Air pod 點會冇斷
你放工時間去D大地鐵站就知
點當年中
出完tst 試max,中低音幾好人聲有啲薄,冷氣房下唔覺得焗,但又未至於好疏爽,戴上頭又唔係好覺得重,但掛頸頂住自己真係好反智同埋唔播歌下既降噪無想像中咁勁,叫好過pro少少

諗住依家去試埋sony
屌同我一樣都係搵搵下見到呢個post
我反而想問xm4同xm3真實分別大唔大 因為睇落唔大分別 但3好似平好多咁
https://youtu.be/W9hQqC7KkPk
唔係差好遠 睇下你有冇需要用到多左既功能
試完xm4,鼓點聲好出,啲聲扎實過max
不過中低音輕過max,唔知係咪個人問題,feel到鼓點放大到有啲遮人聲,可能關個app啲設定事,

音色係靚過max,但兩隻一比又覺得唔係爭太遠、除咗價錢max:3700,有巴打報支移3600
Xm4眼見2000有找

同埋app好多野用
價錢都幾相宜,就係焗呢點我慣唔到,要諗諗先
移民
你就可以狂去旅行
Xm5 如無意外八月會出
Xm4輕好多
xm4
香港出街戴耳罩,9成時間都係地獄
你講得啱,尋日喺街上戴咗一粒鐘已經深深體會到
係咪無熄過環境音...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞