Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
本身用緊iPhone + airpods pro,但覺得個降燥好撚廢所以想買多個耳罩式耳機,而家喺wh-1000xm4同airpods max之間考慮緊

點揀好
airpod max 而家仲要減價
點解
無講budget即係無限=AirPod max

除左太有錢同要showoff自己之外
諗唔到點解要max
因為我用晒iPhone, ipad, macbook嗰啲 切換嚟講airpods max方便啲

但同時我又會用pc,xm4有3.5mm方便啲,同埋戴出街輕好多

價錢嚟講就當然xm4吸引好多

想知音質邊個好啲啫如果差唔多就梗係買xm4
你落場試一試
試完就唔會問呢個問題
利申 xm4用家
全部apple products airpod max會好爽 加上音質都算中上
我覺得xm4唔係真係想像中咁正如果唔計價錢

利申:用緊wh1000xm4
依家max減價屌唔屌得過
見佢折緊有啲手動
有無用家講下長戴焗唔焗
AirPod pro真係廢到無輪
Jabra elite 吊打佢
插3.5好似冇noise cancelling
有呀
上飛機不知幾好用
咁我試下先,平時響屋企都係藍芽多
1000xm4啦,air pod max又貴又重,聽歌又唔係真係好好多
兩個買過
我會推買Airpods max

原因
wh-1000xm4應該好多批貨都有問題
冇播歌時會有雜音 沙沙聲
之後上網睇過唔少人都有咁嘅問題

戴落舒適感都係airpods max 好啲
同埋磁吸換耳套幾正 又可以撞色
最好另外買個耳機盒
個所謂smartcase勁易污糟又唔好用

而wf-1000xm4
同airpods pro比較

音質wf-1000xm4
Iphone適配性airpods pro
降躁 wf-1000xm4優勝小小
同埋wf-1000xm4原廠個耳塞都好舒服
Airpods pro 要買spinfit
但冇連登仔講到咁無敵

全部都買過
apple 野冇音質可言
佢只係一個發到聲既headset
想知max長戴焗唔焗頭?響xm 4 同max諗緊邊款
Max見佢唔係用皮罩幾心動,同埋又減緊價,因為我以前買過頭戴,一排無戴啲皮甩到雪崩咁而且天氣熱焗到戴唔實,本身汗大

Xm 睇過音質功能價錢都幾好,1516緊,諗緊要唔要今日出去試下
朋友話成日斷藍芽?
夏天又用唔到
Sony wh-1000xm4 夾唔夾iphone .

airpod pro 壞鳩左. 想換sony.
睇手機 iPhone應該冇事
Iphone 呀
其實我用過 Bose b and o 都斷
AirPod 真係冇
講電話既AIRPODS
唔講電話既XM4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞