Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
1000xm4 已跌到$2k有找,個價好吸引。但未決定到現在買,定8月$3k買m5.
有新買新啦,除非有閒錢

不過到時應該都會炒一段時間先易買
早買早享受 唔急用既咪等下
原來download 開的歌是 24bit / 48khz, 咁買條3.5 mm 轉lightning 線 + mdr-1am2 , 平平地又可聽盡佢

等天氣凍返先諗
你個耳機淨係用一部機淨係聽歌咪sony, 除此之外都係airpod max, 如果你用iphone
伸手一問 (新手一問)
入門ANC耳機有咩推薦?
爬過下文好多review推Soundcore Q30,有無用家用緊?
$1000 budget仲有咩可以揀?
去通利試吓Austrian Audio Hi-X25BT , 部機$1.1k.
iPhone 用家係咪都建議xm4
我都千鬆入XM4,XM3放走,airpod max我會等下一代又或者等下beats有冇用h1..
15-6k好抵玩 xm5唔知有咩升級
但係mx4感覺已經係究極體
Iphone 用Xm4 係傾唔到電話,佢方話聽唔清 你地有冇呢個問題?
由於兩隻機價錢差好多,
就咁Sony wh-1000xm4 vs airpods max,
真係唔好公平.

應該咁問3千尾budget,
要一隻airpods max,
定係Sony wh-1000xm4 + 一對homepod mini.
Sony 唔興加色
點解要負皮,唔通個個玩耳機個個都係月入五萬嘅連登仔咩
自己開post 問啦
Soundcore 大陸牌子 自己考慮
但如果真係揀 揀得Q30 點解唔揀Q35?
Soundcore Q30 堅係屌打 Sony XM4垃圾耳機!
https://lih.kg/2428487

爬左呢個Po.
Ching Cjeng 仲有咩推薦⋯
2手XM3 $1k諗唔諗得過?
我有XM4 其實XM3都係好既降噪耳機黎
不過二手耳機我個人就唔太接受到 衛生問題係其一
同埋部機有冇暗病都好難check 到 佢仲有保養就另計啦
我用左兩日,加埋送嘅Apple music, 聽杜比幾爽
正過airpods pro好多
持埋黎睇電影 個堆槍戰好似圍住你打咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞