Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
如果咁講 買個xm4再用1600買條3.5線可以一雞兩味
Xm4唔值拎咁多錢升級條線 上限唔高
咁就唔好水人用1600買max講所謂音質啦
我冇水呀
max我聽落係音質好D 但冇話值貴$1600
我都冇揀到max 揀左Sony
01咁撚快手
試過又覺得max無人地講咁差,係個價太apple
同埋我都係用緊ipad+iPhone ,幾心動,俾佢啲無縫連接慣曬
個bass個點我都幾buy,有啲重過頭,尤其聽突顯人聲啲歌,刻意咗啲,真係睇完測評,出街試過先知情況
真呀 高低音都Tune到好勁 所以聽落好唔自然好唔舒服
Max係衰價錢 冇3.5 同埋個保護套on9
用料 音質 方便程度根本做得幾好
我睇人啲片,佢個套真係好反智,漏個叉電位都叫正常
但個頭帶竟然無得包覆,或者其他保護手段
如果用用下爛咗都幾肉赤唔知單買要幾錢
但待機個度又有人試過,跌電其實又無好誇張
係驚佢今年突發出新款執正呢啲野到時就好尷尬
兩隻都有驚閪咩 又唔係話好貴 玩電子嘢就係咁樣先好玩 兩隻各有千秋咪睇下自己budget 同preference 囉 冇絕對架 啲人係都要踩某個brand又或者吹捧某個brand 真係好煩
百貨應百客 呢啲真係要自己試過先知
啱啱入咗黑色其實想要白
但考慮到自己強迫症,驚到時見到啲捽唔甩既跡會痴線
希望唔好今年出新款大改玩背刺
幾錢買?邊度入
airpods pro 都未改 max應該仲有排玩
用headaet同headphone比咁得意
以前買過白色耳機,用幾個月開始啲耳油已經搞到個罩黃晒 所以以後頭戴色耳機我都買黑色/深色款
airpods 系列基本上三年更新一次
用max 聽過 apple lossless 返唔到轉頭

係,失知唔係真loseless

但你聽吓先

真係贏其他牌子幾條街
師兄聽開咩headphones?
有H1連Apple devices 9成9唔斷
XM4都正常,好少斷
巴打我想問下你聽唔聽得出max聽有/冇lossless嘅分別? 我諗緊好唔好重新down晒做lossless
我大汗就係驚呢啲
我衛訊3699入
尋日睇到有巴打話支移3599,但我呢邊分店仲係原價
聽到咩? 唔係要插線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞