Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
Max透氣㗎喎
講靚我覺得max
但千奇唔好買藍色
個套好柒
唔好講笑啦
Airpods max 講電話都係垃圾
定你以為入耳式嗰隻
Pro係入耳
WH1000係頭戴
WF1000先係入耳
而係airpods
Airpod=1隻

樓主個post引咗唔少傻仔
我有打個max字咩
話說巴打知唔知邊到有減價版嘅airpods max賣? 以前喺蘇寧同百老滙都見過賣3888但而家搵唔番

喺出面細舖又驚佢哋賣水貨
Apple 用家
買咗xm4
開心使用中
講電話都係用線控或者直接拎電話講啦
牙刷定headset對家都聽得好尻辛苦
係呀就係見佢個料唔係皮先心動
所以先想問下用家意見,我好耐之前響apple store試過一次
但唔記得曬咩感覺
咁即係九唔搭八?
嗱講明先唔係pr 係隻pro anc太撚垃圾先去睇,我or室內用
我之前行過衛訊見到做緊3700,頭先Google 完價錢一樣
尋日睇測評見price黎緊都有折,頭十隻3k,之後第二批同衛訊差唔多,依家個價平過你之前睇

我諗緊跟price機搶定walk-in 買算數
因為十隻咁少都幾難下
XM 其實垃圾黎 只係班an 狗唔肯用apple 野先拎黎打飛機
識用一定係max 原生上support 仲要舒服高質
講便利性 airpods max 的確唔錯, 通透模式極自然, 降噪都係t1水平, 聲就肯定比唔上xm4, 一定要去現場試下你接唔接受到個聲同配戴感, 加上你幾乎全套apple, 個聲同配戴感你都ok 就真係無撚敵
XM點垃圾?
我近排都睇緊AirPods Max
本身有Mac, iPad, iPhone, 想買個wireless headphone
係驚apple 唔知會唔好快出2代
我都有諗呢個問題

apple music有無損音質但max唔支援

驚佢9月出二代會支援
用左airpods max兩日,即刻賣左換Sony
點解 音質唔好?唔方便?太重?
唔方便,音質又唔算好
仲有個濕鳩 case 同 lightning port
Max有咩原生support咁巴閉
XM4其實個降噪只係好小小
加上都幾多問題 戴得唔舒服
閂左蓋都仲連藍芽...等等
同埋我好多時都講電話
我買左XM4一個月到就放左
SOR 睇錯 兩隻細
頭戴式買SONY冇死錯
雖然理性話我知應該買sony,但最後都係俾蘋果生態圈吸引買咗airpods max $3699
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞