Sony wh-1000xm4 定 airpods max?

267 回覆
136 Like 9 Dislike
諗太多出2最多加色
Sony 大路野 出面好多地方有得試 試左先
Surface headphone 冷門D 冇乜見過有得試
正正用緊surface headphone 2
好唔好用
sony專門店wh1000xm4 , 個價都落到$1999.
咁街價應該仲有得跌
今年出xm5
Xm4 + 普通 airpod
早幾日去試AirPods max 重到仆街
不過ANC係勁又幾靚聲

https://youtu.be/twKHdjKuSp0

睇開呢條鬼佬啲review 佢勁讚Soundcore
用多幾日答你
索尼大法好
咪買電子垃圾
用左半個月MAX再番黎睇呢個帖,我暫時就未有連線問題,覺得對比airpod pro 連線手機快好多,重就真係有feel到嘅,但覺得既然用得金屬睇落靚仔要無咁膠味就要取捨,ecosystem 就梗啦,我覺得最好係就算聽幾耐個種焗都好輕微,對比我用其他人造皮,MAX我聽左三個鐘耳仔都無紅,覺得$3399 買番黎都滿意
我呢排都用得好好再冇連線問題

有啲可惜嘅係冇得喺iPhone同android 機之間隨時切換 (我雙修緊)
咁就無計,蘋果一向都我行我素,支援到android 都好了
用咗幾日真係幾方便
今日戴出街都唔覺焗
不過再熱啲應該唔得了
想買銀色xm4 周圍都冇晒貨
課都唔俾訂 得黑色訂得
想當初買XM4之前就係同qc45二揀一
最後因為入耳式無線藍芽用緊bose 所以headphone揀sony 可以試下新apps
有冇巴打戴完xm4覺得個耳仔好唔舒服?
我係戴20分鐘左右就feel到痛
想問下巴打邊到3399買!同埋有冇巴打知依家邊到買平啲同埋都會照有返原廠保養嘅?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞