[PS]Horizon Forbidden West 地平線 西域禁地 集中討論區5 (冇人開Po)

468 回覆
9 Like 8 Dislike
update 左最新version 終於開左最後大佬圖鑑
https://news.gamebase.com.tw/news/detail/99396537

2022 年 2 月美國市場銷售排名 TOP10(*表示不包含數位版數字)

1. Elden Ring(艾爾登法環)

2. Horizon Forbidden West(地平線 西域禁地)

3. Pokemon Legends:Arceus(寶可夢傳說 阿爾宙斯)*

4. Dying Light 2:Stay Human(消逝的光芒2 人與仁之戰)*

5. Total War:Warhammer III(全軍破敵:戰鎚3)

6. Call of Duty:Vanguard(決勝時刻:先鋒)

7. Madden NFL 22(勁爆美式足球22)

8. Mario Kart 8(瑪利歐賽車8)*

9. FIFA 22

10. Minecraft(我的世界)
就係死左,之後再打冇scan 所以冇開到
搵返個save打過囉
發現既時候已經過左幾日,唔搞咁多野
依家有番圖鑑
我都係爭呢個

爆左機之後load番ten wings個save出來清支線同獎盃
諗住留到最後拎哂所有野先打多次
想問最新呢次update改咗咩
想問橙獵人弓係咪得日禍
拎左但覺得唔係太實用
成日唔夠資源整箭
競技場仲有一把橙色獵人弓可以換
ok 唔該巴打
而家去刷
日禍係用來上屬, 如果要打傷害的確唔係0個回事
照樓上師兄講, 拎鬥技場0個把, 應該係獵人弓入面最高傷, 仲有埋撕裂效果
玩超難都覺得唔算難玩
但屌你超難競技場有乜可能限時內過到
我剩係過到超難業餘
你升晒lv同升晒d金裝未先
白金get
唔捨得 Aloy周邊行返晒問號
呢幾日為咗升啲傳奇裝係咁打嗰幾隻大野
雷霆牙, 風暴鳥, 驚恐翼 都打到熟哂可以無傷快速KO

但係隻閪龜同條蛇有無咩快捷方法打
特別係1.08之後nerf 咗穿甲箭搞到隻閪龜仲勁咗
ching 可唔可以教我強姦隻獵殺背
打親佢都好晒時間
呢隻未打
Sorry

未升到要用佢嘅料無突登去搵佢打+主線未見過
隻閪龜真係難
我覺得條閪蛇難過閪龜
周9 圍郁想爆個啲樽上屬都𣈴唔撚到
得件未升lv橙甲同橙獵人弓
其餘一半紫同藍
個人仔就38lv
獵殺脊正好怕冰屬
雪佢再開勇浪加武器技咬佢半條, 之後再雪再用神射/標槍瞄佢心口/背脊D鯺, 應該唔會好耐

by the way有個位打獵殺脊係可以屈地型的, 我記得響雪山上面但唔記得詳細地方
by the way呢個網有share某D怪既外鄉人打法:

https://www.youtube.com/channel/UCliPesGhg0Ou4gJUWqwenpg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞