[PS]Horizon Forbidden West 地平線 西域禁地 集中討論區5 (冇人開Po)

468 回覆
9 Like 8 Dislike
實體同digital ps4 都可以升級到ps5
劇透請五重加密

未玩第一集建議玩第一集先

上集內容:
網上搵嘅台灣youtuber:

https://youtu.be/-QA-DedlkKo

sony 官方(無咁詳細 但係部落關係較清楚):
https://www.playstation.com/zh-hant-hk/editorial/this-month-on-playstation/horizon-zero-dawn-the-story-so-far/

畫質mode 4k 30fps
效能mode 1800p 60fps
有啲人玩畫質mode 會頭暈

歡迎加落去
屌 玩單機連登 無人理呢隻遊戲

鬼咩 正常少少都會揀Elden Ring
咁呢個世界唔係淨係得一隻game既
仲有好多人玩Lost Ark

呢隻地平線真係得女拳吹奏
想問下點解玩玩下無左字幕😭
點樣有番字幕架
出左咁耐 好多人都打爆左啦
正常少少係會開開心心玩game

好似怨婦咁唔抵得人地玩自己唔識欣賞既game,叫on9
Push1push
試下去設定改下d字幕setting?
下集千祈唔好有賽飛或賽艇

今集賽馬已經好仆街
笑死 我唔知咁錯咩制山左
唔該巴打
想問有冇得睇自己差喵盃先至白金到?
屌 原來我爭戰棋
但我睇完教學 完全唔撚明點玩
過唔到
玩多幾次就明
牌組最多加埋10分或唔可以多過6隻棋
鬥快拎到7分或清對面場
每Round 可以揀兩隻棋行
唔同棋步數,攻擊距離都唔同
行完基本行動可以扣自己棋2血去行多一個行動
勁棋分數好高, 但死左就輸好多分
大概咁
你講猩猩廠同Ubisoft?

做打手都專業少少 咪又插自己老細一刀

https://youtu.be/Kd2NCXE8vzw

你講緊地平線製作組班垃圾左膠怨婦?
賽馬還ok wo
總之要夠狗,唔好諗住正正常常咁跑贏
由佢單機啦
個個post都見到佢9up
肉撚醜,ER開個劇情討論區,班索狗又開一個,得嗰幾丁友就好心縮返埋一個po自己講啦
推撚咗咁耐先第五個po。
爆左機先玩第一場
跑第一之後直到終點都係暈住過
Aloy條腰都好扭得下
by the way有冇人講講邊個位撞過精銳獵殺脊?我已經試哂唔同時段都撞唔到
玩落發現要爆發用弩好過用標槍

用傳奇弩有穿甲箭
先上屬打到隻野發呆
之後轉弩開技一野轟哂成排彈落去
又快又高傷
對住啲厚甲嘅(例如隻閪龜)唔死都扣咗大半
仲要唔係爆發傷害唔怕打爛啲素材
無甲嘅轉普通箭又得
唔要素材嘅用爆炸箭炸佢老母又得

個dps 完全係標槍比唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞