[PS]Horizon Forbidden West 地平線 西域禁地 集中討論區5 (冇人開Po)

468 回覆
9 Like 8 Dislike
個陣,我本身諗住個打千年法羅,點知放完火走人,
希望佢未死,之後個集打返
想問下有冇人用爆破弩reload嗰陣會出bug唔reload,變咗收武器,要重複三四次先至識上彈
成個熔爐冧晒都未死
爆左主線冇咩動力繼續打,周圍爬黎爬去又煩
而家都係係咁以hea玩慢玩支線睇下其他故仔
點睇都會有DLC
太快玩完
想問下大家有冇升盡競技場果把獵人弓同神射弓?而家刷緊料要打7-8條雷霆牙尾好痛苦
玩超難冇升盡都爆到機
升盡就輕鬆啲同打快啲
不過收集零件都嘥時間
我打超難爆左機 打算刷好啲裝 等Ng+/dlc
打火熊個死人袋 打到想死
到時又有更勁嘅裝啦
係好嘥時間,所以下次開機上主線算
咁恐怖…
嚇死人…
想問機器出擊, 買左日翼者,請問點可以揀用日翼者?得挖掘者揀
L1R1?點係爆左點唔比揀
今集啲支線幾正
不過劇情太正路,故仔冇乜驚喜
原來要尾二關主線先有得飛,如果想推到尾二關先慢慢返轉頭解支線會唔會啲氣氛已經唔適合 即係類似FF15國家滅亡去游山玩水嗰種feel
唔會
仲好爽添
雷霆牙尾算簡單
懶起上嚟可以淨係斷條尾之後執野走人

滑行獸碎土機我覺得先係最煩
thx 咁專心衝咗主線先慢慢解支線刷材料
碎土機確係好煩
講錯咗

最撚煩係兩隻熊嘅濕鳩囊帶

碎土機正正經經打實會跌
個囊帶一個唔小心打爆隻閪熊個心口就白打
都唔係,有時手殘既話真係可以打唔到碎土機
基本上要去到尾二個關先可以做更多野,尤其side quest
啱啱打爆左,個感覺係「吓?完?仲有粒乜9星嚟緊喎? 咁就完?」。 即刻冇晒動力清場. 應該係要俾錢買DLC先會個最後點,如果唔係下集仲有咩講啫⋯⋯ 仲有咩新怪呀? 夠啦啩.
我玩困難,d武器都冇升盡,升到第三級都夠晒打,甲都係升到二級,LV48級,技能都升到8899.
失望左d囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞