[PS]Horizon Forbidden West 地平線 西域禁地 集中討論區5 (冇人開Po)

468 回覆
9 Like 8 Dislike
恭喜你過到
幻想緊如果啲箱都執晒都幾灰
神射招技勁到
兩嘢打爆boss
拎埋飛天先知競技場係之前嘅野,就爆機而家慢慢強化下啲武裝先。。
下次跑劇情記得去補給
去補給箱拎又好去買又好
好過要load save重打

不過可以劇透你一句
boss戰好多稜木執, 唔駛擔心
如果單純為爆機, 只要唔係極難, 其實紫裝夠打的

我之前就係咁, 因為想追劇情其實好多野冇做
幾把傳奇都係其實爆左機之後load番save再打先走去拎
我刷料升傳奇裝玩到無哂易爆泥
琴晚打打下獵殺脊發現整唔到神射箭

而家靠Fast Travel去唔到城買料
狩獵場可以fast travel, 場入面個商人我記得有得賣
終於白金

捉棋同近戰連技都幾麻煩

今集係進步咗好多,啲人話冇ER咁受歡迎

但都冇失望,玩得幾開心
有冇人知基地 裝配終端機, 最後一個覆蓋指令個"?" 係邊度開?
終於白金!
整體感覺一定係好玩,當然d climbing mechanics/小遊戲/近戰各方面都係有小瑕疵,但都對得住佢呢個ip
劇情就鍾意第一集多d
好彩捉棋同賽牛都係兩場就白金唔係應該會癲
風暴鳥,驚恐翼呢啲飛行怪體驗好差
唔係講佢地成日飛
係空中啲動作好奇怪,成日閃黎閃去

射箭打到硬直會突然閃落幾個身位,硬直完又閃返上去
空中打down 有時又會bug左無倒地,淨係空中原地飛

試過隻驚恐翼空中放炸彈,佢射完成隻消失埋
horizon 難唔難玩?(少少手殘)
唔丸玩到隻狼 ER , 最多仁王
所以係好佛心,遺跡我都冇心機玩,好彩解三個就夠
可以改難度,唔使擔心
不過最好第一集開始玩
即係可以當故事game 玩,幾好
放心,劇情難度真係點手殘都過到。好好享受故事
戰棋有無咩棋係好勁?又有咩必勝法?
焰爪獸+日翼者,2個加埋啱啱好10點

血量多,攻高

最緊要我方原地行引佢行過黎比我方打就贏硬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞