[PS]Horizon Forbidden West 地平線 西域禁地 集中討論區5 (冇人開Po)

468 回覆
9 Like 8 Dislike
今集呢part 真係好差
好多支線/收集要你有裝備先做到
但係呟裝備又好遲先比你搞到你行完一輪去到個 ? 之後發現係白行

潛水, 藤蔓真係好撚遲
飛天雖然仲遲但起碼唔係太多位要用佢
潛水喺chainscrape 下面有個yam,但就要去到las vegas 嗰邊先解到
無話佢死咗, 只係成個山洞基地塌哂, 佢又被火燒咁
成千年都唔死, 已經無咩唔可能
我覺得已經死佐
下一集都講外太空生命
仲用弓箭點同太空人打
弓箭打機械獸都係咁打啦, 有實體咪打得
希望唔係hack佐現有機械獸 強化少少就當新野
套路都係似強化現有嘅, 依家第2集咪打返第1集嘅
不過都咁多年, 咪當新嘢打
講起佢有啲燥
明明將佢放係主線
Game資料又講到留係地球唯一線索
本身題材設定又講到佢幾咁把炮
仆街到最後連樣都冇
唔通DLC係打佢
終於比我抽到ps5,到時清埋d ? 同收藏佢

希望save無問題共用
恭喜
我仲未抽到,ps5 pro都就出
4轉5版點過save?獎杯係照過定重計?
我估psn upload save ps5度down返隻game就得

機未到手 到時話你知

唔會重新玩過呀嘛
直接喺PSN download返啲save落黎,入game有個選項可以揀用PS4 save繼續,咁就可以跟返進度
唔該晒巴打
爆完er , 試下玩呢隻
玩左半個鐘覺得幾正
之前未玩過第一集 以為打機械人會無乜打擊感
但估唔到都幾正,決定係ps store 買埋第一集玩
玩完一再玩二啦,會投入個故仔多啲
橙色獵人弓升盡仲低攻過紫色元帥獵人弓
咁辛苦升嚟都唔知做乜…
橙裝完全唔升都打得贏,升黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞