樹大生:樹仁比三大更好!

374 回覆
312 Like 23 Dislike
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定樹仁開大

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為樹仁成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:樹大仔

屌引戰文黎 如果你真係樹大仔,你真係幾真心睇下

屌呢篇咪之前OU篇「潮文」 :o
樹仁:八大在我腳下
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

笑撚到我仆街
唔拉curve 既廢大first hon 會比班勁既拉curve 而得到first hon 強

要由班勁到仆街既nds手入面拎隻a走會難過85分以上
八大係唔係 柴大 沙大 黃大 青大 葵大
觀大 李大 摩大
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

笑撚到我仆街
唔拉curve 既廢大first hon 會比班勁既拉curve 而得到first hon 強

要由班勁到仆街既nds手入面拎隻a走會難過85分以上

真心
屌你老母 個secret post下面有勁多8大仔曲級串樹仁 好撚狗
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

一個港大 一個樹大 你點揀

講個事實你知, 政府eo ao入面10個有8個都係cu/hku, ust都已經少見, 剩低果2個? 外國大學囉
好奇一問, 掃街都係政府工?
樹大滿枯枝

樹仁都3rd hon,做埋啲賤過狗既hr狗都好拎出黎曬

直線自爆係咩玩法
做左8年都仲係 coordinator
未撚讀過八大有咩資格比較教學質素
咩叫「做野馬夫」?
連「馬虎」都唔識,仲好意思批評八大生communication有問題
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

我記得呢個post

鯨大仔同樹大仔一樣咁鐘意ff
原因好簡單 佢地入到果d公司 三大正常既人根本唔會入 係去到人地三大third hons 或者冇hons既人先會入去同佢地同一間公司做野

你搵三大最差最差果少少人比實係好過人少少嫁
原因好簡單 佢地入到果d公司 三大正常既人根本唔會入 係去到人地三大third hons 或者冇hons既人先會入去同佢地同一間公司做野

我識樹大恒大 fd夢想係入big4 audit
樹大有枯枝 八大有樹仁

真的假呀 會考都唔止14分啦 dse仲要唔合格都有1分
篇文都已經1999

我識樹大恒大 fd夢想係入big4 audit

三大生放最 籮底既offer
樹大恆大就當寶

岩先search過佢linkedin, 做左8年野都淨係officer

又唔利申埋幾錢人工 打咁撚多野托柒咩 一句50k月薪我就服啦
同佢同年grad既正常三大仔(2nd up hon/以上)分分鐘已經做緊大公司高層
閞於榭仁學生

馬夫 睇錯做馬伕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞