樹大生:樹仁比三大更好!

374 回覆
312 Like 23 Dislike
好想入樹大

Ps當年失手入左三大
POUND OF MY SCHOOL

含管
34分做唔到狀元就公開試失手姐
14分失手
做野又馬夫
有無樹大高材生講解下點樣做野馬夫法?
做野又馬夫

暗示八大係雞同馬夫
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定樹仁開大

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為樹仁成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:樹大仔

如果你覺得個世界淨係得政府工既,你咁諗會開心啲既
fyi, hku都唔拉curve架
公開試失左手 呢句真係無敵

我數m2phy全星 全部爭一分就爆分
我又可以自稱公開試失手

你樹仁仔考3 爭4分先爆分 爭1分就讀hd
又可以自稱公開試失手
真係一間好有趣既大學

哪兒來的自信
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

幾時出篇樹大屌打牛津劍橋
做野又馬夫

暗示樹中囡囡係g
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

聽poly prof 聲稱,而家都唔係拉curve,唔知堅定流

樹仁都3rd hon,做埋啲賤過狗既hr狗都好拎出黎曬

樹仁3rd hon
個腦生係屎忽度架?
讀左四年樹仁都唔知原來樹仁唔拉curve 一路都覺得係拉
樹仁secrets係特別多護校打手 大部分都唔知係咪職員黎
成間學校都戇撚鳩 好後悔入左去讀 當年asso d同學全部上返晒其他U
都唔知點解讀樹仁仲可以咁自我感覺良好 打少陣飛機啦屌 真係好撚瘀

留名等樹大招瘋今年再開post 一定入去撐場

樹仁3rd hon
個腦生係屎忽度架?

係弱智學校拎3rd hon 可憐下人唔好笑啦
M記/KFC 夠話自己MNC啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞