樹大生:樹仁比三大更好!

374 回覆
312 Like 23 Dislike
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定樹仁開大

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為樹仁成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:樹大仔

唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

屌引戰文黎 如果你真係樹大仔,你真係幾真心膠下
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

屌引戰文黎 如果你真係樹大仔,你真係幾真心睇下

夠膽死打篇文出嚟有咁多錯字
八大學生啲字樣衰極都唔會有咁多錯字啦
醫生啲字夠樣衰啦
戇撚柒鳩鳩
哪來的自信
大學生
做野馬夫?
即係做馬夫做既野?
講到好似8大搵唔到個prof咁
舊年我果個科,唔識既send email問佢打電話返黎教返個學生,就埋wtsapp比人問

另一個course,派test叫曬百幾人輪流上佢office個prof單對單同你講

鬥交流?

條友唔知頭唔知路就批評人地
我身邊既同學從來無聽過批評非8大 最多笑啲柒野
而呢啲就係柒野

自卑得自大

樹淫妹:邊個活我自卑
講到好似8大搵唔到個prof咁
舊年我果個科,唔識既send email問佢打電話返黎教返個學生,就埋wtsapp比人問

另一個course,派test叫曬百幾人輪流上佢office個prof單對單同你講

鬥交流?

條友唔知頭唔知路就批評人地
我身邊既同學從來無聽過批評非8大 最多笑啲柒野
而呢啲就係柒野

自卑得自大

樹淫妹:邊個活我自卑

笑撚死
三大係有廢,樹大都會有勁
但睇下個比例先講野啦
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

笑撚到我仆街
唔拉curve 既廢大first hon 會比班勁既拉curve 而得到first hon 強
樹仁:三大在我腳下 pound of my school
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

出現了
樹大有枯枝
樹大世界第一
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

真心定假膠
樹中仔連要守校規都攞黎打飛機笑死人咩
十個有十個咪又係心入面諗住讀三大master洗底
不如笑番ou啦
將文中八大換牛津
樹仁換三大 點睇
樹大招瘋
公開試失左手 呢句真係無敵

我數m2phy全星 全部爭一分就爆分
我又可以自稱公開試失手

你樹仁仔考3 爭4分先爆分 爭1分就讀hd
又可以自稱公開試失手
真係一間好有趣既大學

DSE咁簡單都可以失手既話
可以考慮轉讀弱能學校
有無ching同意

同意
利申dse失手
好心自己能力不足就唔好衝出黎認屎認屁
入面真正叻嘅人根本唔洗靠打飛機扮高質
舊公司 兩個樹仁畢業生
都覺得自己好醒咁
同佢講啲野點做 佢又覺得你點佢做野
最後自己收左皮
又係到奶屎忽

真心好嘔心 你班樹仁仔
私立大學 覺得自己真係大學生
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

不如send比達哥讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞