樹大生:樹仁比三大更好!

374 回覆
312 Like 23 Dislike
有自信唔係好事咩?
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定樹仁開大

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為樹仁成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:樹大仔

一個港大 一個樹大 你點揀
Pound of you!
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

咪話啦 低級政府工就唔睇u
高級位唔係hku都嫌你唔夠blue blood啦
試下俾個HKU offer 佢,唔信佢唔會爭住奶

個人認為佢自己自卑先會花咁多時間打埋啲咁嘅野
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

樹大for sure

樹仁都3rd hon,做埋啲賤過狗既hr狗都好拎出黎曬

樹人都3rd hon 死撚左佢算啦

樹仁都3rd hon 死撚左佢算啦

樹仁3rd hon
個腦生係屎忽度架?

係弱智學校拎3rd hon 可憐下人唔好笑啦

唔怪得hr 大部分自我感覺良好

唔怪得hr見到人地三大黎見工就要西面
原來hr自己只係樹大third hon質素
而家做緊呢間公司 之前有cu仔嚟見工 問福利 :一個月可以遲到幾多次 跟住無請到
佢in嗰位同我一樣 而我而家係中學畢業而已

了解番自己權益有咩問題?
宜家啲公司/企業班hr in人嗰陣高高在上當班interviewee黎乞飯食咁款先至唔合理
知你自卑喇垃圾 比你揪贏個三大學生應該夠你開心成世 慢慢j啦
見工就係比樹仁 恒管依d 所謂hr西面
同比個hd仔話自己讀唔成書一樣咁難聽

終於明白點解啲垃圾HR in人時西口西面好似得罪左佢咁

見到人地讀8大就西面
推撚爆佢 同含大一齊並駕齊驅,講緊柒個方面 開大比較含蓄,最近無乜noise出到黎,要努力啲啦
睇完篇文更加相信樹大真係專出垃圾
1.樹大仔 上網認叻串三大生
2.樹大third hon hr見三大生串自己U
3.現實見到三大生黎見工趁機發洩網上比人笑既怨氣
4.被hr西完面既三大生上網笑返出黎認叻既樹大仔

無限loop
btw 收皮啦樹大都third hon

見到人地讀8大就西面

屌 3rd hon都仲好意思話俾人知
咩大公司呀 m記呀
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

又走一件出黎打飛機
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

又走一件出黎打飛機

樹大仔你1st hon咁叻仔可唔可以教下我點入三大
竊...竊書不能算偷...
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

又走一件出黎打飛機

樹大仔你1st hon咁叻仔可唔可以教下我點入三大

樓上兩位真心膠
屌要幾撚廢先3rd hon
係咪弱智

樹大Ou唔拉curve
所以係好難考到好grade
屌要幾撚廢先3rd hon
係咪弱智

徐立之

岩先search過佢linkedin, 做左8年野都淨係officer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞