樹大生:樹仁比三大更好!

374 回覆
312 Like 23 Dislike
呢個post見證咩叫五十步笑百步
咁恒大同樹大邊個勁D

今年應該12分

公開試失左手 呢句真係無敵

我數m2phy全星 全部爭一分就爆分
我又可以自稱公開試失手

你樹仁仔考3 爭4分先爆分 爭1分就讀hd
又可以自稱公開試失手
真係一間好有趣既大學

樹仁同asshole仔一樣咁弱智
明明自己辣殺就賴失手
算鳩數啦樹大
樹仁仔柒少陣啦
台狗尐濕狗大學都好過樹大
而家做緊呢間公司 之前有cu仔嚟見工 問福利 :一個月可以遲到幾多次 跟住無請到
佢in嗰位同我一樣 而我而家係中學畢業而已
乜手寫字靚唔靚又關讀咩大學事 ?
h 同 n u 同 v
屌咩邏輯黎

可能樹仁有功課要抄生字簿
執柒左佢啦
公開試失左手 呢句真係無敵

我數m2phy全星 全部爭一分就爆分
我又可以自稱公開試失手

你樹仁仔考3 爭4分先爆分 爭1分就讀hd
又可以自稱公開試失手
真係一間好有趣既大學

DSE咁簡單都可以失手既話
可以考慮轉讀弱能學校
有無ching同意

人地失手講緊星星變星
佢地失手係得3
樹大招瘋巴打今年會唔會再追擊樹仁中學
講到好似8大搵唔到個prof咁
舊年我果個科,唔識既send email問佢打電話返黎教返個學生,就埋wtsapp比人問

另一個course,派test叫曬百幾人輪流上佢office個prof單對單同你講

鬥交流?
舊年我果個科,唔識既send email問佢打電話返黎教返個學生,就埋wtsapp比人問

另一個course,派test叫曬百幾人輪流上佢office個prof單對單同你講

鬥交流?

樹大仔冇出過省城呀嘛
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

政府工就全基本上係大學都一視同仁
升學就睇hon 話知你hku 定樹仁開大

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

因為樹仁成績唔拉curve
過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

利申:樹大仔
#曲
年經
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

理論上 係樹仁讀到first hon個人認為會比其他u既first hon更勁

過到3.5條線做first hon姐係你超過有一半學分係拎A 4.0

而拎A係85分以上

比劍橋牛津更強

鬥交流?

條友唔知頭唔知路就批評人地
我身邊既同學從來無聽過批評非8大 最多笑啲柒野
而呢啲就係柒野

鬥交流?

條友唔知頭唔知路就批評人地
我身邊既同學從來無聽過批評非8大 最多笑啲柒野
而呢啲就係柒野

自卑得自大
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

政府有個幫派 叫港大幫
唔知你笑乜啦

讀書既野個個目的唔同

而拎A係85分以上

屌引戰文黎 如果你真係樹大仔,你真係幾真心睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞