[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
唔係 係架橋車
去過奧C 維辛 好悲情
衰d講 就算打唔贏都有蛾佬陪葬
If we burn, you burn with us
8000+ arrested
敗登係正宗散水撚
守住零比零當贏
作為旅遊景點波蘭係嚴重被低估
除咗樓上咁多位巴打都提過嘅歷史景點
自然風光同食物都非常好
反正裝甲車又係比人開罐頭

不如平平地用toyota算
反戰都捉
木條有用我知,但係個裝法似係臨時裝甲多啲,下面嗰隻木都唔夠大啦
唔好講0比0, 只要烏雞輸少過廿球都當佢交足功課

未必玩膠 呢d可能係自救原木

如果坦克陷入爛泥里,光靠履帶是上不來的。因為太滑了,摩擦力不夠。此時就把木頭綁在車頭位置的履帶上,讓坦克有個著力點。等履帶轉了半圈,木頭到了車尾,再把木頭解下來,再綁到車頭的履帶上。如此重複直到解困。
只要一句維和擺少少美軍落基輔
已經夠震懾
一句被動式防禦
你打鳩我會還拖已經有用
都未必洗真打
講到明 唔要入北約歐盟 非軍事化
咁我美軍來幫烏克蘭做國防
你無話唔得啦
木板擋HEAT 會唔會太土炮左d?
燒咁多錢比蛾打杖
我係去薩克森豪森集中營
有無軍事巴打評估下
如果俄佬真係allin全國軍力落去打烏克蘭
會發生咩事/有咩後果
其實叫佢走真係好正常
以美國對俄羅斯個軍力評價
真係應該96個鐘就滅國
我都想去
都係個句
政治就係大家唔知大家底牌
膽駁膽既遊戲
亦都係基於大家唔清楚對方下一步行動
而會有所顧忌
拜登就下下攞哂底牌出黎俾對家睇
一開波就「我地唔會派兵」
一陣就話「預5日失守,我地幫你個總統走佬」
而家又「就算俄贏之後就好難行」
人地咪肆無忌憚
當你放屁囉

就算你唔派軍幫手
都唔應該下下開口就講哂出黎
其實例如syria緬甸個d都無落場幫何況而家要同俄羅斯抽點落場,早幾年民意又buy isolationism,咁點直接落場
有“志願軍“ “傭兵”算係架喇
唔好話我歧視,, 西歐收好多中東非洲難民, 又多移民,
波蘭人口比較單一, 冇咁雜, 亦唔會見到班大媽,
當時去波蘭就係14年之後, 一直好後悔冇順便去埋烏克蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞