[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
後生入警隊係最戇鳩嘅
十零廿年後可以體驗俾公安武警取代,中年失業嘅感覺
俄國內宣係話俄羅斯人同烏克蘭人係同一個民族 同一個民族點殺得落(香港班狗除外)
拉脫維亞(北約同歐盟)首都Riga有成5成係俄裔,拉脫維亞遠比愛沙尼亞有更多俄裔

愛沙尼亞俄裔勁多
都肯融合愛沙尼亞,得番最後幾萬愛沙尼亞老人家俄裔拎灰色外星人護照

立陶宛更少俄裔,立陶宛俄裔對立陶宛人完全冇影響力,立陶宛波蘭裔多過俄裔
我覺得依家普京依家呢個顛既程度
佢遲早都要郁波的3國
試下北約係咪真係會出兵
郁埋波蘭(波蘭同波的三國係北約歐盟)、芬蘭(歐盟,非北約)同瑞典(歐盟,非北約)

拉脫維亞(北約同歐盟)首都Riga有成5成係俄裔,拉脫維亞遠比愛沙尼亞有更多俄裔

愛沙尼亞俄裔勁多都肯融合愛沙尼亞+拎埋愛沙尼亞EU passports,得番最後幾萬愛沙尼亞老人家俄裔拎灰色外星人護照

立陶宛更少俄裔,立陶宛俄裔對立陶宛人完全冇影響力,立陶宛波蘭裔多過俄裔
建議你追返呢個post,圖片模式都夠答你
俄佬補給線長, 遲早收檔.
補給計劃西就肯定, 但你見佢居然有過期七年既軍糧.
如果有檢查, 係無可能發生, 你落街買過期七年既罐頭都難啦.
軍部不負責任既表現肯定由來已久, 點可能做到有效補給?
布甸狗部總統專機飛左去華盛頓 咁係咪代表 好快打完 同埋傾緊數
防molotov 同擋子彈一流
佢想參與香港政治玩權鬥
點知落錯著買左唐英年贏吖嘛
689小氣鬼點會放過佢
應該係俄打唔到咁耐
Btw
我記得你好似五毛來
係咪想講
歐盟美國迫俄羅斯開呢場仗
歐盟美國比武器烏克蘭
係食烏克蘭人人血饅頭
烏克蘭應該減少平民傷亡及早投降嗰啲friend
而家烏克蘭仲係落緊雪, 而俄軍斷補給已經唔係第一日, 仲要講緊係幾萬大軍響前線要食飯, 俄軍又冇準備, 車隊本身又要油同車軑, 俄軍真係可以短期入解決到補給問題?
原來布林肯去埋波蘭
咁EU/NATO應該會再有下一波支援
希望真係有戰機
最on9個次走左去東征自己人
真係好白痴
佢可以唔停, 不過無補給士兵投降之麻.
但咁樣變相有利蛾佬控制言論
冇咩自己人
對天主教會嚟講orthodox班異端
仲可恨過異教徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞