[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
獨巴
點解呢兩日d post推得咁慢
係咪大家開始習慣咗 冇咗突發嗰下嘅緊張
想扮民用車,實際係運兵車玩突襲!??
英超有冇俄狗球員?好期待椰子當住全球觀眾打鳩對方
我估現場應該拍手掌
CD ROM
老實講尼兩日唔係太多資訊

不過追post會追到600個左右
其實我自己覺得係有D適應既
好似每一日訓醒都逐漸適應咁

希望歐洲D人真係可以持續關注啦
有啲本身上開嘅人冇再跟咁貼
本身twitter都推得慢咗
戰事又膠著冇咩進展
https://twitter.com/RT_com/status/1500117665582821380?s=20&t=8I73RB_Z4VhFTLLfi3ONgw

空姐節目有片
唔知係心理作用 普京個樣10日內老左10年
冇啦, 對上一個已經係艾沙雲
佢應該本身預澤總會走佬啦......
https://twitter.com/new27brigade/status/1500113230446067718
烏軍守左咁多日仲有能力反攻
俄佬真係有機會打輸
其實係咪烏軍改變左打法? 之前一路都係縮喺大城市

利申唔識
係,分析話再唔主動既話,補給會出現問題

無知一問 係人都知俄佬最多得廿萬兵力 但係喺兵力同火力唔夠既情況之下點圍城? 唔會好易比人用優勢兵力逐個點打殘咩
國際政治真係膽小鬼遊戲
你無膽就輸

諗返兩個星期前如果NATO 美國直接派兵駐烏克蘭
俄佬應該打都唔敢打
所有人命傷亡都可以避免
亦唔會出現所謂既「一出兵幫就世界大戰」
因為俄佬郁都唔敢郁
而家先派就緊係世界大戰啦…
其實佢係咪真係調埋遠東個D 去烏克蘭?
呢隻狗渣
死剩把口
其實真係玩show hand
呢2日少咗資訊 但我都mon到實
希望快啲完咗場戰爭
之前又話制裁係宣戰
佢地點樣進駐烏克蘭
橫掂都係war,不如直接派兵啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞