[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
呢隊人最後被俘虜哂?
方濟各應該完全唔係你講嗰種人
原來係咁
點講都唔會設嫁啦
呢D激漲法無用
要求左幾日啦

但無準備開波既意思
應該只係避免 係俄國做人質
波蘭都知
一箱箱咁運入去
家下咁嘅環境,俄仔d公司生產都少8成啦,recover效率少兩成有突
咪即係什葉遜尼D fd

當然咁以前係咁架啦
佢可能都係鳩流流,hea住等退役,跟大隊,要攻就攻,要走就走,要投降就投降,識自己去廁所咁
升左級
睇落似SA18多過stinger
去緊瑞典
等攞諾貝爾搞笑獎
5個,齊馬
賺俄養烏?
因為拉左個美國女籃國家隊成員
屈藏毒
American basketball star Brittney Griner detained in Russia on drug charges, faces prison time
WNBA champion and two-time Olympic gold medalist Brittney Griner has been detained in Russia and could face up to 10 years in prison after customs officers found "vapes" containing hashish oil in her luggage back in February, reports say.
佢點知架
正宗資敵
觀光團
但就算唔係喺以色列成長嘅猶太人都係好醒(eg班美國有錢佬)
所以我覺得係猶太人本身醒 +醒嘅人整嘅教育制度都好好
而就算唔係受以色列教育嘅猶太人都可以好醒
上30層突然係13樓停左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞