[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
有咩個,咪又係會比民主派回歸
之前真係有隻小學雞
睇清楚隻手同個mic
咁結果論,真係冇喺侵侵任內打烏克蘭

最搞笑係reddit有班友兜:「因為侵侵通俄所以冇事發生,拜登企硬所以俄羅斯要出此下策」
jm9
https://twitter.com/standingRock6/status/1500174151780237314
相反意見
不過a bunker with some plants in the background都
同個被佢更癲既人講既野,佢肯定信啦,侵侵有咩做唔出,但依家對住個戀童僻傾,布甸狗先唔會社佢
澤總:如果心聲真有療效 誰怕暴露更多 普京你別怕我 (I don't bite)
烏東特別凍
其他都無凍得咁緊要
約旦收容佢地, 佢地去到約旦想殺國王搞獨立,
科威特收容佢地, 佢地就幫候賽因帶路入城.
仲有冇?

班友勁過魏延, 何止腦後有反骨, 全身上下都係反骨.
molotov 燒木頭唔係仲大鑊咩
有班人話敗登同NATO頭兩日睇落去咁無所事事
係因為侵近5年Weakened 左NATO喎
/r/politics好多明顯打手帶風向
長津湖咩
美國有的是錢,最佳選項是將北約成員國,擁有俄制戰機供給烏克蘭,再將美制戰機以優惠價甚至免費供給這些北約成員國……
鬼魂嚟嘅屌
我係Twitter 都睇到,仲要有啲人鬧波蘭唔比黑人過境(fake news),真係on9冇藥醫
唔洗講咁多啦
侵屌鳩德國佬個段都講晒
左膠真係垃圾黎
長津湖 : 2022 Live版
普京當時仲好多美元美債
呢幾年出貨換金
唔係唔得
但咁做好影響後勤同訓練
同埋你就算免費換都要時間
唔通人地真係國防真空咩
東部真係放咗重兵,但南部好似冇乜人守
由米格轉F35 要重新適應
呢啲都係家庭教育做得好
一兩個人醒可能係巧合
但可以keep住成個民族都醒
就證明人地教育做得好
有講過猶太教個教育mode係邊度既猶太人都會跟
你就想f35
f16就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞