[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
贖罪券又有
包二奶又有
睇人唔順眼打鳩人都有
9估:可能係去補給 Mariupol 途中被俄軍伏擊

https://twitter.com/Militarylandnet/status/1500164831428685828
北約唔想場仗咁快打完, 等俄佬消耗多啲.
呢樣同民意無關.
咁俄狗唔gur係唔係要對大英宣戰
十字軍東征
封建時代好少事
聲稱毒刺導彈可能落入恐怖分子手中
恐怖分子咪俄軍囉
俄羅斯手足
第一俄佬仲有一丁點既良知
第二烏克蘭人隊軍隊仲係度,而家開槍第日輸咗就變戰犯

所以話港警係最撚低賤。為咗幾萬蚊狗餅就同北佬連成一氣,鎮壓槍殺香港人
黃帶
UA 記者 Igor Chychkan:在 Hostomel #RussianArmy殺死了一名拒絕給他們食物的 80 歲平民。
https://twitter.com/olex_scherba/status/1500167411374432260?s=20&t=7I1dCGyTIpfCgQUjbK8bWA

睇返俄佬算克制
係唔係等緊停火就走
原來仲有咁多人未走
郁埋波蘭(波蘭同波的三國係北約歐盟)、芬蘭(歐盟,非北約)同瑞典(歐盟,非北約)
香港有個猶太撚屌叫盛至文
佢出把口
如果真係完到既話 我都想
民意係想儘快end the war,但從歐美嘅政治利益嚟睇,場戰爭係拖得越耐越好
你當宗教裁判所流嘅咩
絞刑搞成個荷蘭都係死屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞