[D10] 抗俄之戰 Stand with Ukraine! 86:人道走廊破裂 反攻卡爾科夫?

1001 回覆
34 Like 1 Dislike
who is this guy
呢D爛鳩牌子得D廢老食
睇過有個日本兵回憶
當初話去上海撤僑
其實佢地都驚死,都以為撤僑就走,做埋大英雄
dllm原來俾長官水去打仗,做入侵軍
蔣介石淞滬會戰好dum本,日本仔打到癲哂。師出無名,俾人水去前線,戰事不順利……下層開始不受約束,故意違反紀律,長官理唔到;故意搵人出氣,故意搞事,甚至打交。越黎越離譜
中間仲有一次華沙公國
美國2月28日表示,將把12名俄羅斯駐聯合國代表團人員驅逐出境,原因是他們從事間諜活動,不利美國國家安全。俄國駐華府大使批評,美國此舉是敵對行為,俄方將會作出回應。

美國駐聯合國代表團表示,被驅逐出境的人員,從事不利於美國國家安全的間諜活動,濫用了在美居留權,不符合作為外交官的責任和義務。被驅逐出境的人員,需要3月7日之前離開

應該係呢單 日子都match

HK01唔貼LINK
我講個次2次呀
陶傑條友有時逢中必反到,真係盲反
個自以為是嘅嘴臉,
真係頂唔浦。
烏雞用深圳海能達高級過俄佬寶峰好多 話曬copy moto

佢真係痴Q線呀!!!!
巴列維
伊朗帝國時期嘅皇儲
咁佢都係講歷史 唔覺係逢中必反喎
傾唔惦想收普丁皮,佢地喺俄羅斯好撚多生意
聽19才子勿認真
佢口中嘅歐洲同英國同現實都相差好大
呢個係伊朗流亡出國的國王後裔?

有無理解錯?
不安 咁多國都叫人走
係怕人質外交 定真係會惡化
原來未死架?
https://twitter.com/abpnews/status/1500158080016781314?s=21
Russia's leading airline 'Aeroflot' has announced to stop all its international flights except Belarus from March 8.
真.細細個就聽呢個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞