三井壽真係好型

532 回覆
152 Like 7 Dislike
邊到有動畫版睇返?
成套野最鍾意三井

呢套野d人名好撚型,三井壽、流川楓、櫻木花道、仙道
好想睇黑子對湘北 唔知有冇可能

講得出多數係00後班戇鳩仔
呢套係神級漫

唔明點解唔繼續

高中有3年

大學都有排講

結局咁樣已經好完美啦我覺得 打贏最強山王然後復原唔切咁輸 有啲遺憾得嚟又好合理 最緊要係咁樣可以另我地呢啲讀者繼續心掛掛

都算係第一套突破淘汰賽既盲點
贏左上年冠軍
但係輸左比賽
呢條橋堅掂

唔通想學隔離足球小將咁
贏撚到而家都仲贏緊
作者原本係留左好多伏筆諗住畫落去
不過好似動畫修改權問題同jump嘈過
最後同jump傾唔掂數,jump就叫作者完鳩左套野

我聽過版本係井上想完
但係 jump 唔撚比喎

邊個先岩
我個iphone 殻就係三并bb
以前真係以為有第二部⋯
呢套係神級漫

唔明點解唔繼續

高中有3年

大學都有排講

結局咁樣已經好完美啦我覺得 打贏最強山王然後復原唔切咁輸 有啲遺憾得嚟又好合理 最緊要係咁樣可以另我地呢啲讀者繼續心掛掛

都算係第一套突破淘汰賽既盲點
贏左上年冠軍
但係輸左比賽
呢條橋堅掂

唔通想學隔離足球小將咁
贏撚到而家都仲贏緊

踢出我天地都唔錯,決賽熱血輸波,金句仲有角球啊!

我一路都覺得個設定唔多唔少有抄SD

好靚仔
三井壽係我動漫男神的No.1
雖然之後睇其他漫都有覺得d角色好正
但係都係取代唔到佢個位置

直到世界盡頭
真係好夾三井壽個故事
一播頭幾個音就已經好有feel
大聲話愛你都好好聽

仲有冇人同我一樣等緊全國大賽的動畫

我聽過版本係井上想完

邊個先岩

點會係jump想完,就算動畫做得唔好
仲有單行本賣得,jump唔會想完架
我都記得好似係作者同jump嘈

我聽過版本係井上想完

邊個先岩

點會係jump想完,就算動畫做得唔好
仲有單行本賣得,jump唔會想完架
我都記得好似係作者同jump嘈

好似係JUMP唔想完
但係井上已經諗好咗個結局係咁
所以同井上嘈
不過井上冇理到JUMP的要求
所以最後不和收場
成套slam dunk都好正 最正係打翔陽 三井冇氣seed 三分追分 對海南 最尾個段櫻木傳失波 自責 個時睇動畫睇到眼濕濕
睇漫畫個陣其實佢同榊邊個勁D

榊勁d

榊就穩定 三井一爆seed 幾高難度都射得入

但好似榊係得分王
原左咁多年都間唔中有人傾
這就是經典

講得出多數係00後班戇鳩仔

哩樣真,一套係睇到想喊熱血漫畫,一套就普通科幻片,邊撚到有得比

乜撚 做哂功課未呀小學雞
真經典,隔幾年又會拎返出嚟重溫
https://youtu.be/NQYR8JLFLMg
睇番啲片
又諗緊點解呢球有foul
突然諗 如果湘北對森重寬個隊 , 內線肯定狂hard foul

赤木 櫻木 一有foul trouble = 輸硬
突然諗 如果湘北對森重寬個隊 , 內線肯定狂hard foul

赤木 櫻木 一有foul trouble = 輸硬

無睇漫畫?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞