三井壽真係好型

532 回覆
152 Like 7 Dislike
突然諗 如果湘北對森重寬個隊 , 內線肯定狂hard foul

赤木 櫻木 一有foul trouble = 輸硬

無睇漫畫?

櫻木守死隻奧尼爾啦

好難喇,森重又大份又靈活
突然諗 如果湘北對森重寬個隊 , 內線肯定狂hard foul

赤木 櫻木 一有foul trouble = 輸硬

無睇漫畫?

櫻木守死隻奧尼爾啦

好難喇,森重又大份又靈活

森重仲要唔蠢同唔似美極男咁性格鵪鶉
一直覺得若果唔係諗住山王戰就完既話,櫻木受傷既情節係會對住森重出現
講到最鐘意我都係鐘意櫻木
超人般既成長速度,
由頭到尾我麵覺得係佢唔識運用自己既武器,
一識用就屈撚哂機
超人般既成長速度,
一識用就屈撚哂機

佢想撞森重
森重唔覺意撞到佢仆街
題外話
有無人買過天下出個隻24本完全版
封面包裝都好精美
但!
睇左第一本幾頁發覺佢勁易甩頁
有無人好似我咁
而家真係齋放唔敢睇
ps純收藏都好撚開心
題外話
封面包裝都好精美
但!
有無人好似我咁
而家真係齋放唔敢睇
ps純收藏都好撚開心

我有
真係神作。
無乜漫畫十幾頁一句對白都無,
只得一個24秒倒數計時,
已經可以帶出緊張嘅感覺

咩十幾頁?

係一期單行本

呢本

呢本 最後果一兩分鐘冇咩對白

我咁大個仔未睇過一期單行本無對白

好正
而家仲有邊度有得買舊版slam dunk
幾年前買左完全版好易甩頁唔敢睇
好羨慕你可以扯開本書睇
題外話
封面包裝都好精美
但!
有無人好似我咁
而家真係齋放唔敢睇
ps純收藏都好撚開心

我有

你有無睇過?點解咁易甩頁架!!!!!!!!!
完全唔敢揭第二本試!!!!!!!屌
題外話
封面包裝都好精美
但!
有無人好似我咁
而家真係齋放唔敢睇
ps純收藏都好撚開心

我有

你有無睇過?點解咁易甩頁架!!!!!!!!!
完全唔敢揭第二本試!!!!!!!屌

第1至24集好易甩
我16-17 成本甩晒咁制
25-31貴d但唔甩😃😂
次次睇SD post都總係有人up埋d咩bad end好過good end嘅廢話
遺憾美係好 亦都唔係話SD宜家個end有問題
但都唔洗講到要下下都冚家剷死全家灑狗血先叫神作lo好冇

拎足小比又係on9 死唔斷氣e點冇野好講
但都唔係比你地講到地底泥咁 小學中學世青篇不知幾好睇
睇過一兩張踩波飛 身體比例唔岩就以為足小係on9拎黎講
幾多球星都係睇足小先決定做足球員呀

我都好鍾意SD但唔洗下下拎其他漫畫枱高佢
次次睇SD post都總係有人up埋d咩bad end好過good end嘅廢話

Sd都唔算bad end la
只不過唔係童話式結局
留左好多空間比讀者想像
櫻木最尾復健成點
同晴子會唔會一齊
邊隊係冠軍
諸星大 土屋純 森重寬實力去到邊
有睇井上其他作品就明白, ending 係點真係次要, 過程精彩最重要

..人的一生就像坐過山車,如果老是想著車最終要停下來,就沒辦法享受中間的樂趣了..

因為有生之年可能睇唔到 REAL 同浪客行 ending 唯有咁樣安慰自己

只不過唔係童話式結局
留左好多空間比讀者想像
櫻木最尾復健成點
同晴子會唔會一齊
邊隊係冠軍

我覺得係bad end
因為完得無頭無尾

諸星輸左比海南
岩岩又重睇完仙道vs牧
第一次睇全國大賽篇
睇到豐玉

王牌殺手

只不過唔係童話式結局
留左好多空間比讀者想像
櫻木最尾復健成點
同晴子會唔會一齊
邊隊係冠軍

之前睇唔知邊到講
話晴子最後鐘意左櫻木
但我都覺得係
櫻木最後話鐘意籃球
晴子面紅
同埋成場山王 晴子注意櫻木多過流川
雖然就話櫻木特別出位
超人般既成長速度,
一識用就屈撚哂機

佢想撞森重
森重唔覺意撞到佢仆街

但現實上dennis rodman係叫做守得住shaq
印象中shaq泵唔入禁區
有無人睇過同人作(文字版,講第二年既劇情)
有無人睇過同人作(文字版,講第二年既劇情)

想睇
邊到仲會有湘北 figure賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞