三井壽真係好型

532 回覆
152 Like 7 Dislike
https://youtu.be/NQYR8JLFLMg
睇番啲片
又諗緊點解呢球有foul

正常防守者跳起而進攻者壓埋去就foul 防守犯規,因為防守者跳起時係向進攻者方向跳( 防守者向進攻者跳起壓埋去,進攻者剷籃或入樽就會foul防守者),但呢球綠衫睇落似垂直跳+直手,進攻者再格硬撞埋去就會foul 進攻犯規。但籃球吹防守犯規同進攻犯規既比例約7:3 , 即係進攻比較得益,所有好依賴球證點睇

利申:冇讀過球例,有錯屌細力d
好勁tim
雖則開始睇sd好憎佢
但之後洗白好中意佢
山王對湘北動畫化已經夠
最尾果下世紀擊掌真係正
成套漫畫仲係到,諗翻起好多位都睇到眼濕濕
經典中嘅經典
我係邊個?我叫咩名?叫我個名呀
突然諗 如果湘北對森重寬個隊 , 內線肯定狂hard foul

赤木 櫻木 一有foul trouble = 輸硬

無睇漫畫?

我知森重寬都有foul trouble, 但有睇nba都知俾人顏個底 , 氣力+犯規都好大問題, 湘北後備中鋒角田又...

除非你想像到森重寬一開波就技犯 顏人個底 對面下下封唔到又唔會犯規啦
作者原本係留左好多伏筆諗住畫落去
不過好似動畫修改權問題同jump嘈過
最後同jump傾唔掂數,jump就叫作者完鳩左套野

我聽過版本係井上想完
但係 jump 唔撚比喎

邊個先岩

點會係jump想完,就算動畫做得唔好
仲有單行本賣得,jump唔會想完架
我都記得好似係作者同jump嘈

好似係JUMP唔想完
但係井上已經諗好咗個結局係咁
所以同井上嘈
不過井上冇理到JUMP的要求
所以最後不和收場

佢之前有鋪森重寛果d
應該係打山王期間嘈左
之後作者索性完左佢
睇番啲片

正常防守者跳起而進攻者壓埋去就foul 防守犯規,因為防守者跳起時係向進攻者方向跳( 防守者向進攻者跳起壓埋去,進攻者剷籃或入樽就會foul防守者),但呢球綠衫睇落似垂直跳+直手,進攻者再格硬撞埋去就會foul 進攻犯規。但籃球吹防守犯規同進攻犯規既比例約7:3 , 即係進攻比較得益,所有好依賴球證點睇

你應該啱 平時draw charge foul 通常企定定 只係佢跳埋
作者原本係留左好多伏筆諗住畫落去
不過好似動畫修改權問題同jump嘈過
最後同jump傾唔掂數,jump就叫作者完鳩左套野

我聽過版本係井上想完
但係 jump 唔撚比喎

邊個先岩

點會係jump想完,就算動畫做得唔好
仲有單行本賣得,jump唔會想完架
我都記得好似係作者同jump嘈

好似係JUMP唔想完
但係井上已經諗好咗個結局係咁
所以同井上嘈
不過井上冇理到JUMP的要求
所以最後不和收場

佢之前有鋪森重寛果d
應該係打山王期間嘈左
之後作者索性完左佢

其實而家都唔錯
鋪左以為打森重寬
起碼你估唔到

我唔駛估
都知足小最後世界盃冠軍啦
睇番啲片

你應該啱 平時draw charge foul 通常企定定 只係佢跳埋

我判嘅話呢球計入冇任何foul/and1添,花形透係見櫻木跳先跳,同埋認真計花形透唔算直手。佢唯一講得通就係花形透已經佔據左個垂直圓柱體,櫻木係之後先入侵佢佔左嘅位置。不過現實又點會好似佢慢鏡咁,一定係入樽果個飛埋去快過防守者,如果咁樣要吹咪要foul曬全部顏樽

9upper
屋企有全套漫畫+本畫集 成日拎出黎J
不過唔見左本10日後
我都成日著三井既波衫永不放棄既男人 好撚型呀屌
漫畫有一頁講森重寬同佢教練睇湘北打山王,
中途佢地以為勝負已分所以早走,
出到門口撞到魚住,佢教練話佢仲大份過森重寛,
一定係大學生...咁係咪暗示左,
同樣都係打身型波(森重寛都係只打左幾個月),
森重寛仲無魚住咁大隻,
佢地都出到線只係佢地地區實力較弱,
仲要佢地只打森重寛一個,
可能整體實力連堎南都不如?
森重寛仲無魚住咁大隻,

佢打到愛知之星收皮
應該唔會弱得去邊
森重寛仲無魚住咁大隻,

贏左全國第二wo
有無睇過日本d高中籃球聯賽?
電視直播 好有Sd feel
山王對湘北動畫化已經夠
最尾果下世紀擊掌真係正

得罪講句,漫畫場波太完美
如果做唔到漫畫果個水準我寧願佢唔好動畫化
牧前輩先型,實力好似永遠高一班咁
山王對湘北動畫化已經夠
最尾果下世紀擊掌真係正

24秒0對白真係神級
大家講緊我?
山王對湘北動畫化已經夠
最尾果下世紀擊掌真係正

24秒0對白真係神級

j到出血
井上都好似最鐘意三井
動畫有一首哥係唱三井
2k版山王之戰都好好睇
三井講點解佢join湘北果幕都好好睇
未到最後一刻都唔好放棄,一放棄就等如提早結束比賽
好想繼續知道佢地之後嘅發展 好好睇

曾經有一格講櫻木將來好撚勁
好想繼續知道佢地之後嘅發展 好好睇

曾經有一格講櫻木將來好撚勁

係real入面一格報紙定雜誌講
[你也會成為明日的櫻木]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞